![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš įdėti šią kortelę į savo kompiuterį ir turėjo kai kuriuos naujesnius vairuotojų turėjau įrašyti į diską HP Pavilian jis buvo, bent jau, naujesnių nei vairuotojų, kurie atėjo su vairuotojų diską. I was wondering, jeigu aš galėtų turėti ką nors su didelės spartos interneto vietoj šio Crappy Dialup parsisiųsti naujausias tvarkykles, kurios avaiable šios kortelės. arba, ar kortelės turi būti įdiegta kompiuteryje, naudojama su parsisiųsti? Bandžiau su savo modemo o aš miegoti, bet ne laimę. Aš pamečiau ryšį po 66 77mb. parsisiųsti ir kada aš bandžiau įdiegti, ji pasakė failas buvo sugadintas įkelti iš naujo . Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip.
| |||
| |||
| Good deal! Dabar surasti ką nors, aš galiu gauti to do it for me Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Taip, kad pavyks gerai. EDIT: Atsiprašome, turi paspausti New Posts vietoj neatsakytus pranešimus .. Nemačiau atsakymai
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos su NVIDIA GeForce 9650M GT vairuotojai? | Haun | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Lapkritis 8, 2009 05:48 |
| Didelė problema įsigyti GeForce 8500 | Xshad0wz | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 13 rugsėjis 2009 04:14 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 birželis 2009 01:13 |
| Ar NVIDIA GeForce 8500 GT Darbas Asus M3A78 EM plokštė? | P5200 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | Kovas 18, 2009 20:10 |
| Paskutinės ATi ir nVidia! | Hybr! D | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 31 sausis 2007 13:32 |
| Temos įrankiai | |
| |