![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam tę kartę w moim komputerze, a pewne nowszych sterowników miałem zapisane na dysku dla HP Pavilian to, w którym są co najmniej nowszych niż sterowniki, które pochodziły z kierowców dysku. I zastanawiałem się, czy mógłbym mieć kogoś z high speed internet zamiast tego crappy dialup pobrać najnowsze sterowniki, które są dostępne dla tej karty. lub, czy karta musi być zainstalowany w komputerze, która służy do pobierania z? Próbowałem z moim dialup kiedy spania, ale nie szczęście. Zgubiłem połączenia po 66 z 77mb. pobierz i przy próbie instalacji, to powiedział, był uszkodzony plik pobrać ponownie . Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak.
| |||
| |||
| Dobra sprawa! teraz, aby znaleźć kogoś, mogą dostać na to dla mnie Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, że będzie działać dobrze. EDIT: Niestety, trzeba mieć kliknięte Nowe posty zamiast Unanswered Posts .. Nie widzisz odpowiedzi