mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Este Descărcarea Ultimele NVIDIA GeForce 8500 GT Drivere pe un alt PC for Pune mina posibil şi pe CD-ul?

Reply

Thread Tools
Old 21st Mar 2009, 07:18
Grupul de stat

Am pus această carte de la mine în bucăţi şi, a avut unele mai noi drivere am salvat pe disc pentru HP Pavilian ce a fost, în care sunt cel puţin, mai noi decât conducătorii auto care a venit cu driver-ele de disc. Mă întrebam, dacă aş putea să avem pe cineva cu Internet de mare viteza loc, de această nasol dialup descărca cele mai noi drivere care sunt avaiable pentru această carte. sau, nu de carte trebuie să fie instalat în PC-ul, utilizat pentru a descărca cu? Am incercat cu dialup mea în timp ce am dormit, dar nu a fost noroc. Mi-am pierdut conexiunea după 66 de 77mb. descărca şi când am încercat să instalaţi, a spus el a fost corupt descărca fişierul din nou . Mulţumesc!
Old 21st Mar 2009, 07:34
Administrator Group

Da.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 21st Mar 2009, 07:57
Grupul de stat

Bună afacere! acum, pentru a găsi pe cineva nu pot ajunge la o fac pentru mine Mulţumesc!
Old 21st Mar 2009, 08:40
Grupul de donator

Da, că vom lucra bine.

EDIT:

Ne pare rău, trebuie să faceţi clic pe posturi noi în loc de răspuns Posturi .. Nu am văzut de răspunsurile

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.