![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am pus această carte de la mine în bucăţi şi, a avut unele mai noi drivere am salvat pe disc pentru HP Pavilian ce a fost, în care sunt cel puţin, mai noi decât conducătorii auto care a venit cu driver-ele de disc. Mă întrebam, dacă aş putea să avem pe cineva cu Internet de mare viteza loc, de această nasol dialup descărca cele mai noi drivere care sunt avaiable pentru această carte. sau, nu de carte trebuie să fie instalat în PC-ul, utilizat pentru a descărca cu? Am incercat cu dialup mea în timp ce am dormit, dar nu a fost noroc. Mi-am pierdut conexiunea după 66 de 77mb. descărca şi când am încercat să instalaţi, a spus el a fost corupt descărca fişierul din nou . Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da.
| |||
| |||
| Bună afacere! acum, pentru a găsi pe cineva nu pot ajunge la o fac pentru mine Mulţumesc! |
|
| |||
| |||
| Da, că vom lucra bine. EDIT: Ne pare rău, trebuie să faceţi clic pe posturi noi în loc de răspuns Posturi .. Nu am văzut de răspunsurile
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |