![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я поставив цю карту в мій комп'ютер і, якщо б деякі нові драйвера, я врятував на диску для Холдингу Pavilian було, в яких принаймні, новіший, ніж драйверами, що постачається з диском драйверів. Мені було цікаво, якби я міг когось з високошвидкісним Інтернетом Замість цього Crappy діалап завантажити новітні драйвери, Avaiable для цієї картки. або, не карти повинні бути встановлені на комп'ютері, яка використовується для завантаження з? Я намагався з моєю діалап, поки я спала, але не пощастило. Я втратила зв'язок після 66 77Mb. Завантажити і коли я спробував встановити, він каже, пошкоджений файл завантажити знову . Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так.
| |||
| |||
| Добре діло! Тепер, щоб знайти кого-то Я можу це зробити для мене Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Так, що буде працювати нормально. EDIT: На жаль, повинен мати клацнули нових повідомлень замість Повідомлення без відповіді .. Я не бачу відповідей
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з NVidia GeForce 9650M GT драйверів? | Haun | Графічні карти & Монітори | 4 | 8 листопада 2009 05:48 |
| Великих проблем з отриманням GeForce 8500 | Xshad0wz | Графічні карти & Монітори | 6 | 13 вересня 2009 04:14 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Драйвери | RCI | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 червня 2009 01:13 |
| Чи буде NVIDIA GeForce 8500 GT Робота в Asus M3A78 Е. материнська плата? | P5200 | Графічні карти & Монітори | 8 | 18 березня 2009 20:10 |
| Останній ATi & Nvidia драйверів! | Hybr! D | General Software чат | 7 | 31 січня 2007 13:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |