по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Шофьор проблеми?

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри септември 2008, 10:20
Номер на групата

Default Шофьор проблеми?

Аз имам две NVidia 9800GX2 на движение в SLI. Аз съм с Vista Ultimate 64. Наскоро са изтеглили бета драйвери за моята карта и операционна система на NVidia сайт тук: http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html

Аз съм периодично трясък докато играят СТАЛКЕР Ясно небе (различни от преди катастрофата за онези от вас, е запознат с моя ясно небе горки идат подир LOL) и получаване на вина от двете bugtrap и Vista, които основно казва "току-що сте възстановили от видео драйвера виновен."

Аз не се получи, че грешка от всяка друга игра, включително по-ранната СТАЛКЕР сянката на Чернобил. всъщност аз имам същото съобщение за грешка от Shadow преди да се изтеглят от 177,92 бета версия, но не и тъй.

Трябва ли да сключат, че може би вината е в това бъги Ясно небе игра или е показателна за проблема с моята свалени? Първият път, когато се опита да инсталира 177,92 бета използвах шофьор метач първо и rebooted. Веднага след като аз рестартиран Vista автоматично започва "да инсталирате драйверите за вашия хардуер" и инсталирана предишна версия WHQL от април (които след това са били актуализирани от NVidia). Аз не знам къде Vista имам този шофьор и не можех да спрете инсталацията. Като такъв, аз чаках Vista да завърши и рестартира, след което инсталирали бета едно върху нея. Това, което мога да ми е проблема? И как %$&%^^#$%' ING чесало да изключите тази функция автоматично инсталира драйвера за Vista64? Имах я изключва и преди, но една от идиоти от "Майкрософт" Техническа поддръжка обърна гръб на това за мен, без моето знание.
Old 22-ри септември 2008, 21:07
Номер на групата

Default Шофьор проблеми?

Благодарности. Тъй като никой не изглежда да има следа може да ви преките ми до мястото, където някой може?
Old 26-ти септември 2008, 11:44
Член Група

Default Шофьор проблеми?

е това е случва след 1-ви път, когато са се опитали да играят всички тези игри?

Били ли сте опитвали да намаление на цените до предишния графична карта шофьор???

Имах проблеми с най-новия драйвер за моята карта и за игри, така и валцовани обратно и проблемите са решени .... просто една мисъл ...
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc