Аз имам две NVidia 9800GX2 на движение в SLI. Аз съм с Vista Ultimate 64. Наскоро са изтеглили бета драйвери за моята карта и операционна система на NVidia сайт тук:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Аз съм периодично трясък докато играят СТАЛКЕР Ясно небе (различни от преди катастрофата за онези от вас, е запознат с моя ясно небе горки идат подир LOL) и получаване на вина от двете bugtrap и Vista, които основно казва "току-що сте възстановили от видео драйвера виновен."
Аз не се получи, че грешка от всяка друга игра, включително по-ранната СТАЛКЕР сянката на Чернобил. всъщност аз имам същото съобщение за грешка от Shadow преди да се изтеглят от 177,92 бета версия, но не и тъй.
Трябва ли да сключат, че може би вината е в това бъги Ясно небе игра или е показателна за проблема с моята свалени? Първият път, когато се опита да инсталира 177,92 бета използвах шофьор метач първо и rebooted. Веднага след като аз рестартиран Vista автоматично започва "да инсталирате драйверите за вашия хардуер" и инсталирана предишна версия WHQL от април (които след това са били актуализирани от NVidia). Аз не знам къде Vista имам този шофьор и не можех да спрете инсталацията. Като такъв, аз чаках Vista да завърши и рестартира, след което инсталирали бета едно върху нея. Това, което мога да ми е проблема? И как %$&%^^#$%' ING чесало да изключите тази функция автоматично инсталира драйвера за Vista64? Имах я изключва и преди, но една от идиоти от "Майкрософт" Техническа поддръжка обърна гръб на това за мен, без моето знание.