menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Driver otázkách?

Reply

Thread Nástroje
Old 22. Září 2008, 10:20
Dárce Skupina

Default Driver otázkách?

Mám dva nVidia 9800GX2 to běží v SLI. Já používám Vista Ultimate 64. Nedávno jsem se stáhli beta ovladače pro moji kartu a OS od nVidia stránkách zde: http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html

Jsem pravidelně shazovat při hraní STALKER Clear Sky (různé havárie než dříve pro ty z vás seznámit s mojí jasnou oblohu potíže lol) a jak se o chybu z obou bugtrap a Vista, která v podstatě říká, že "máte jen znovuzískaných z video ovladač chyba."

Nepřeji si, že chyby z jakékoli jiné hře včetně starší STALKER Shadow of Chernobyl. Ve skutečnosti jsem dostal stejné chybové hlášení od Shadow Než jsem stáhli 177.92 beta verze, ale nikoli od roku.

Měl bych snad k závěru, že vina je v této buggy Clear Sky hry, nebo je příznakem problém s mým stáhnout? Poprvé jsem se pokusil nainstalovat 177.92 beta jsem použil řidič zametací první a restartoval. Jakmile jsem restartovány Vista spustí automaticky "Instalace ovladačů pro váš hardware" a nainstalovali předchozí verzi WHQL od dubna (který byl aktualizován nVidia). Já nevím, kde mám Vista ovladače a já nemohl přestat instalace. Jako takový, čekal jsem na Vista pro dokončení a restart, poté nainstalovali beta jeden o nahoře. Mohl by to být můj problém? A jak se %$&%^^#$%' ing. kruci mohu vypnout, že automatické instalaci ovladače hrané na Vista64? Musel jsem ho vypnout, ale jeden z idioti technickou podporu od společnosti Microsoft, obrátil se zpátky na mě bez mého vědomí.
Old 22. Září 2008, 21:07
Dárce Skupina

Default Driver otázkách?

Díky. Vzhledem k tomu, že nikdo, zdá se, řekne si můžete mi na místě, kde by mohl někdo?
Old 26. Září 2008, 11:44
Člen Skupina

Default Driver otázkách?

má tato byla děje od 1. době jste se snažil hrát všechny tyto hry?

Už jste se snažil vrátit zpět k předchozí ovladač grafické karty?

Měl jsem problémy s nejnovější ovladače pro moji kartu a hraní, tak i odvalil a otázky byly vyřešeny .... jen jsem ...
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ovladač tiskárny Fine-skener Driver nebude fungovat. Systém Windows nemůže rozpoznat zařízení Dezintegrátor Digitální zobrazovací & Tiskárny 4 30.srpna 2009 08:02
Některé problémy s mým PSU xZoDiACx Případy & Napájecí zdroje 8 28. května 2009 08:25
VPN problémy metzy75 Sítě, Modemy & VoIP 3 30. října 2008 16:36
Mám problémy! urmaserendipity85 Obecné Software Chat 2 28. prosince 2007 12:48
Ovladač grafické karty otázky ... mark99 Graphics Cards & Monitory 19 22. srpna 2007 11:49
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.