Mám dva nVidia 9800GX2 to běží v SLI. Já používám Vista Ultimate 64. Nedávno jsem se stáhli beta ovladače pro moji kartu a OS od nVidia stránkách zde:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Jsem pravidelně shazovat při hraní STALKER Clear Sky (různé havárie než dříve pro ty z vás seznámit s mojí jasnou oblohu potíže lol) a jak se o chybu z obou bugtrap a Vista, která v podstatě říká, že "máte jen znovuzískaných z video ovladač chyba."
Nepřeji si, že chyby z jakékoli jiné hře včetně starší STALKER Shadow of Chernobyl. Ve skutečnosti jsem dostal stejné chybové hlášení od Shadow Než jsem stáhli 177.92 beta verze, ale nikoli od roku.
Měl bych snad k závěru, že vina je v této buggy Clear Sky hry, nebo je příznakem problém s mým stáhnout? Poprvé jsem se pokusil nainstalovat 177.92 beta jsem použil řidič zametací první a restartoval. Jakmile jsem restartovány Vista spustí automaticky "Instalace ovladačů pro váš hardware" a nainstalovali předchozí verzi WHQL od dubna (který byl aktualizován nVidia). Já nevím, kde mám Vista ovladače a já nemohl přestat instalace. Jako takový, čekal jsem na Vista pro dokončení a restart, poté nainstalovali beta jeden o nahoře. Mohl by to být můj problém? A jak se %$&%^^#$%' ing. kruci mohu vypnout, že automatické instalaci ovladače hrané na Vista64? Musel jsem ho vypnout, ale jeden z idioti technickou podporu od společnosti Microsoft, obrátil se zpátky na mě bez mého vědomí.