μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Οδηγός, τα θέματα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22ης Σεπτεμβρίου 2008, 10:20
Ομάδα Δωρητών

Default Οδηγός, τα θέματα;

Έχω δύο nVidia 9800GX2 της λειτουργίας σε SLI. Είμαι χρησιμοποιώντας Vista Ultimate 64. Πρόσφατα κατεβάσει την beta οδηγούς για την κάρτα μου και OS από την nVidia site εδώ: http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html

Είμαι περιοδικά συντρίβεται παίζοντας STALKER ξάστερος ουρανός (διαφορετικά από ό, τι πριν από συντριβή για όσους από σας γνωρίζει μου ξάστερος ουρανός δεινοπαθεί lol) και να βλάβης και από τις δύο bugtrap και Vista που ουσιαστικά λέει "μόλις ανακτηθούν από ένα πρόγραμμα οδήγησης οθόνης υπαιτιότητα."

Εγώ δεν λάβετε το σφάλμα αυτό από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι συμπεριλαμβανομένου του νωρίτερα STALKER Shadow του Τσερνομπίλ. στην πραγματικότητα, έχω το ίδιο μήνυμα λάθους από Shadow Πριν 177,92 κατεβάσει την beta έκδοση, αλλά δεν έκτοτε.

Θα πρέπει ίσως να συμπεράνει ότι το σφάλμα είναι σαφείς σε αυτό το αμαξάκι Sky παιχνίδι ή είναι σύμπτωμα ενός προβλήματος με το download μου; Η πρώτη φορά που προσπάθησε να εγκαταστήσει το βήτα 177,92 ήμουν οδηγός σαρώτης πρώτο και rebooted. Από τη στιγμή που θα ξαναρχίσει αυτόματα Vista ξεκίνησε "την εγκατάσταση των οδηγών για το υλικό σας" και να εγκαταστήσει μια προηγούμενη έκδοση WHQL από τον Απρίλιο (το οποίο έχει έκτοτε ενημερωθεί από την nVidia). Δεν γνωρίζω από πού πήρε αυτό το πρόγραμμα οδήγησης Vista και δεν μπορούσα να σταματήσει την εγκατάσταση. Ως εκ τούτου, θα περιμέναμε να τελειώσει Vista και επανεκκίνηση, τότε εγκατέστησε το βήτα ένας πάνω του. Μπορεί αυτό να είναι το πρόβλημά μου; Και πώς το κάνει καλό %$&%^^#$%' σχετικά i απενεργοποιήστε ότι η αυτόματη εγκατάσταση του οδηγού για Vista64 χαρακτηριστικό; Είχα αυτό πριν από την απενεργοποίηση του, αλλά μία από τις ηλίθιοι από την τεχνική υποστήριξη της Microsoft μετέτρεψε πάλι για μένα, χωρίς τις γνώσεις μου.
Old 22ης Σεπτεμβρίου 2008, 21:07
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ. Δεδομένου ότι κανείς δεν φαίνεται να υπάρχει άμεση ένδειξη μπορεί να μου σε ένα χώρο όπου θα μπορούσε κάποιος;
Old 26ης Σεπτεμβρίου 2008, 11:44
Μέλος Ομάδα

έχει αυτό συνεχίζεται εδώ και δεδομένου ότι η 1η φορά που προσπάθησαν να παίξουν όλα αυτά τα παιχνίδια;;

Έχετε προσπαθήσει να αναιρεθεί σε προηγούμενη κάρτα γραφικών οδηγού?

Είχα προβλήματα με το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα μου και το παιχνίδι, γι 'αυτό επανέρχεται και τα ζητήματα που επιλύθηκαν .... απλά μια σκέψη ...
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή Fine-Driver σαρωτής δεν θα λειτουργήσει. Τα Windows δεν μπορούν να ανιχνεύσουν Συσκευών Τεμαχιστής Digital Imaging & Printers 4 30 Αυγούστου, 2009 08:02
Ορισμένα θέματα με PSU μου xZoDiACx Θήκες & Τροφοδοτικά 8 28 Μαΐου 2009 08:25
VPN Θέματα metzy75 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 30 Οκτ 2008 16:36
Είμαι έχοντας θέματα! urmaserendipity85 Γενικά Λογισμικό Chat 2 28 Δεκ. 2007 12:48
Κάρτα γραφικών οδηγού θέματα ... mark99 Κάρτες Γραφικών & Monitors 19 22 Αυγ 2007 11:49
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.