manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Vozač pitanja?

Reply

Thread Tools
Old 22. Ruj 2008, 10:20
Donatorska Grupa

Default Vozač pitanja?

Imam dva nVidia 9800GX2 je pokrenut u SLI. Ja sam koristeći Vista Ultimate 64. Nedavno sam skinuti beta drivere za svoju karticu i OS iz nVidia stranicu ovdje: http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html

Ja sam povremeno pad sustava tijekom sviranja Stalker Clear Sky (različite sudar nego prije za one od vas upoznat sa mojim vedro nebo woes lol) i uzimajući greška s obje bugtrap i Vista koje u osnovi kaže da "ste upravo oporavio od video driver mana."

JA dont 'dobiti greška da se iz bilo koje druge igre, uključujući starije Stalker Shadow of CCernobilj. u stvari, dobio sam istu poruku o pogrešci iz Shadow prije nego što sam preuzeli 177,92 beta verziji, ali ne i od.

Trebam li se zaključiti da je možda kriv je ovaj lud Clear Sky igre ili je to Simptomaticcno je moj problem sa download? Prvi put sam pokušala instalirati 177,92 beta sam koristio driver minolovac prvo i ponovno podizanje sustava. Čim sam počeo ponovno pokretanje Vista automatski "instalirate upravljačke programe za svoj hardver" i instalirane prethodne WHQL inačici od travnja (koja je od ažurira po nVidia). Ne znam gdje je dobio ovaj Vidik vozač i nisam mogla prestati instalacije. Kao takav, ja ccekali Vista do kraja i ponovno podizanje sustava, zatim beta instaliran jedan na vrhu nje. Ovo bi mogao biti moj problem? I kako %$&%^^#$%' ing. pakao mogu isključiti da je automatski instalirati driver na Vista64 značajku? Imao sam ga isključiti prije, ali jedan od idiots iz Microsoftove tehničke podrške okrenuo leđa na to za mene bez mog znanja.
Old 22. Ruj 2008, 21:07
Donatorska Grupa

Default Vozač pitanja?

Hvala. Budući da nitko ne izgleda da ima indicija možete direktne me u neko mjesto gdje bi moglo?
Old 26. Ruj 2008, 11:44
Member Group

Default Vozač pitanja?

ovo je bio odlazak na od 1. put ste pokušali igrati sve ove igre?

Jeste li pokušali ukloniti na prethodni upravljački program grafičke kartice?

Imao sam problema sa najnoviji driver za moju karticu i igre, tako da sam uklonio leđa i pitanja su riješena .... samo misao ...
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Printer Driver Fine-skener Vozač neće funkcionirati. Windows ne može otkriti Device Shredder Digital Imaging & Pisači 4 30 kolovoz 2009 08:02
Neki problemi s mojim PSU xZoDiACx Cases & Power Supplies 8 28. svibanj 2009 08:25
VPN pitanja metzy75 Networking, Modemi & VoIP 3 30. listopad 2008 16:36
Im 'vlasništvo pitanja! urmaserendipity85 Općenito Software Chat 2 28. prosinac 2007 12:48
Graphics card driver pitanja ... mark99 Graphics Cards & Monitors 19 22. kolovoz 2007 11:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.