Imam dva nVidia 9800GX2 je pokrenut u SLI. Ja sam koristeći Vista Ultimate 64. Nedavno sam skinuti beta drivere za svoju karticu i OS iz nVidia stranicu ovdje:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Ja sam povremeno pad sustava tijekom sviranja Stalker Clear Sky (različite sudar nego prije za one od vas upoznat sa mojim vedro nebo woes lol) i uzimajući greška s obje bugtrap i Vista koje u osnovi kaže da "ste upravo oporavio od video driver mana."
JA dont 'dobiti greška da se iz bilo koje druge igre, uključujući starije Stalker Shadow of CCernobilj. u stvari, dobio sam istu poruku o pogrešci iz Shadow prije nego što sam preuzeli 177,92 beta verziji, ali ne i od.
Trebam li se zaključiti da je možda kriv je ovaj lud Clear Sky igre ili je to Simptomaticcno je moj problem sa download? Prvi put sam pokušala instalirati 177,92 beta sam koristio driver minolovac prvo i ponovno podizanje sustava. Čim sam počeo ponovno pokretanje Vista automatski "instalirate upravljačke programe za svoj hardver" i instalirane prethodne WHQL inačici od travnja (koja je od ažurira po nVidia). Ne znam gdje je dobio ovaj Vidik vozač i nisam mogla prestati instalacije. Kao takav, ja ccekali Vista do kraja i ponovno podizanje sustava, zatim beta instaliran jedan na vrhu nje. Ovo bi mogao biti moj problem? I kako %$&%^^#$%' ing. pakao mogu isključiti da je automatski instalirati driver na Vista64 značajku? Imao sam ga isključiti prije, ali jedan od idiots iz Microsoftove tehničke podrške okrenuo leđa na to za mene bez mog znanja.