Van két nVidia 9800GX2 fut az SLI. Én használ Vista Ultimate 64. Nemrég letölthető a béta-vezetők az én-kártya és az OS az nVidia honlapján itt:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Én időnként összeomlik, miközben játszik STALKER Clear Sky (más, mint a baleset előtt az e Ön ismeri az én tiszta ég keservek lol), és kapok egy hiba mindkét bugtrap Vista és lényegében azt mondja, hogy "éppen most felépült a videó vezérlő hibája."
Nem kap, hogy a hiba más játék, beleértve a korábbi STALKER Shadow Csernobil. valóban megvan ugyanaz a hibaüzenet a Shadow Mielőtt 177,92 letölthető a béta változat, de nem mert.
Inkább talán a következtetésre, hogy a hibát az e hibás Clear Sky játék vagy ez tüneti a probléma én letölteni? Az első alkalommal megpróbáltam telepíteni a béta 177,92 én driver sweeper első és újraindította. Amint restarted Vista automatikusan elkezdte "Illesztőprogramok telepítése a hardvert" és a telepített korábbi változat WHQL április (ami azóta frissített nVidia). Nem tudom, hol van ez a Vista driver és nem tudtam megállítani a telepítést. Mint ilyen, vártam, hogy befejezze a Vista és az újraindítás, majd telepítette a béta egy a tetején. Lehetséges, hogy ez lesz a probléma? És hogy a %$&%^^#$%' ing fene tudom kikapcsolni az automatikus illesztőprogram telepítéséhez funkciót Vista64? Nem volt ez kikapcsol, de egy az idióták a Microsoft technikai támogatás fordult vissza az én tudtom nélkül.