פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

מנהל התקן בעיות?

Reply

שרשרת כלים
Old 22 ספטמבר 2008, 10:20
קבוצת תורמים

Default מנהל התקן בעיות?

יש לי שני nvidia 9800GX2 SLI של הפועלים. אני משתמש ב Vista Ultimate 64. אני לאחרונה שהורדת את מנהלי ההתקן עבור Beta הכרטיס שלי ואת מערכת ההפעלה של nvidia כאן באתר: http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html

מעת לעת אני crashing בעת ששיחק STALKER Clear Sky (לקרוס שונה מאשר לפני לאלו מכם מכירים את ברורה בשמיים woes LOL) ו מקבל תקלות משני Vista ו bugtrap כי בעצם אומר "יש לך רק התאושש מ וידאו הנהג אשם".

אני לא מבין את זה שגיאה מכל משחק אחר כולל מוקדמות STALKER בצל Chernobyl. למעשה יש לי את אותה הודעת שגיאה לפני שאני מ בצל הורדת את גירסת הביתא 177,92 אבל מאז לא.

אולי אני צריך להסיק כי פגם זה הוא מרכבה Clear Sky המשחק או שזה אפיני של בעיה עם הורד שלי? בפעם הראשונה אני ניסה להתקין את 177,92 Beta הייתי הנהג מטאטא בראש rebooted. ברגע שאני Vista אוטומטית התחיל מחדש "התקנת מנהלי התקנים עבור החומרה שלך" ו התקנת הגירסה הקודמת WHQL מאפריל (אשר מאז עודכן על ידי nvidia). אני לא יודע מאיפה זה הגיע Vista מנהל ואני לא יכול לעצור את ההתקנה. ככזה, חיכיתי עבור Vista כדי לסיים ו אתחול מחדש, אז התקנתי את גרסת ביתא אחת על גבי זה. זה יכל להיות הבעיה שלי? ואיך לעזאזל %$&%^^#$%' ing אוכל לכבות את תכונת להתקין מנהל התקן אוטומטי על Vista64? היה לי את זה לפני כבוי, אבל אחד Idiots ממיקרוסופט תמיכה טכנית פנה שוב בשבילי בלי ידע.
Old 22 ספטמבר 2008, 21:07
קבוצת תורמים

Default מנהל התקן בעיות?

תודה. מאז אף אחד לא נראה כי יש לך מושג האם אתה יכול להנחות אותי לאתר שבו מישהו אולי?
Old 26 ספטמבר 2008, 11:44
חבר קבוצת

Default מנהל התקן בעיות?

לו היה זה קורה מאז 1 פעם ניסית לשחק את כל המשחקים האלה??

האם ניסית את החזרה של מנהל ההתקן של כרטיס המסך הקודם?

היו לי בעיות עם מנהל ההתקן העדכני ביותר עבור הכרטיס שלי ואת המשחקים, אז אני תוחזר ואת הבעיות שהיו נפתרו .... רק חשבתי ...
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מנהל מדפסת של פיין נהג האם הסורק לא עובד. Windows לא יכול לאתר ההתקנים Shredder Digital Imaging & מדפסות 4 30 אוגוסט 2009 08:02
כמה בעיות עם PSU xZoDiACx מקרים & ספקי כוח 8 -28 במאי 2009 08:25
VPN נושאים metzy75 רישות, מודמים & VoIP 3 30 אוקטובר 2008 16:36
אני נתקל בבעיות? urmaserendipity85 כללי תוכנות צ 'אט 2 -28 דצמבר 2007 12:48
מנהל ההתקן של כרטיס המסך בעיות ... mark99 כרטיסי מסך & Monitors 19 22 אוגוסט 2007 11:49
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.