יש לי שני nvidia 9800GX2 SLI של הפועלים. אני משתמש ב Vista Ultimate 64. אני לאחרונה שהורדת את מנהלי ההתקן עבור Beta הכרטיס שלי ואת מערכת ההפעלה של nvidia כאן באתר:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
מעת לעת אני crashing בעת ששיחק STALKER Clear Sky (לקרוס שונה מאשר לפני לאלו מכם מכירים את ברורה בשמיים woes LOL) ו מקבל תקלות משני Vista ו bugtrap כי בעצם אומר "יש לך רק התאושש מ וידאו הנהג אשם".
אני לא מבין את זה שגיאה מכל משחק אחר כולל מוקדמות STALKER בצל Chernobyl. למעשה יש לי את אותה הודעת שגיאה לפני שאני מ בצל הורדת את גירסת הביתא 177,92 אבל מאז לא.
אולי אני צריך להסיק כי פגם זה הוא מרכבה Clear Sky המשחק או שזה אפיני של בעיה עם הורד שלי? בפעם הראשונה אני ניסה להתקין את 177,92 Beta הייתי הנהג מטאטא בראש rebooted. ברגע שאני Vista אוטומטית התחיל מחדש "התקנת מנהלי התקנים עבור החומרה שלך" ו התקנת הגירסה הקודמת WHQL מאפריל (אשר מאז עודכן על ידי nvidia). אני לא יודע מאיפה זה הגיע Vista מנהל ואני לא יכול לעצור את ההתקנה. ככזה, חיכיתי עבור Vista כדי לסיים ו אתחול מחדש, אז התקנתי את גרסת ביתא אחת על גבי זה. זה יכל להיות הבעיה שלי? ואיך לעזאזל %$&%^^#$%' ing אוכל לכבות את תכונת להתקין מנהל התקן אוטומטי על Vista64? היה לי את זה לפני כבוי, אבל אחד Idiots ממיקרוסופט תמיכה טכנית פנה שוב בשבילי בלי ידע.