mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Vairuotojo klausimus?

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 22, 2008, 10:20
Donorų grupės

Default Vairuotojo klausimus?

Turiu du nVidia 9800GX2 yra SLI veikia. Aš naudoju Vista Ultimate 64. Aš neseniai atsisiųsti beta tvarkykles savo kortelę ir OS iš NVidia svetainės čia http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html

Aš periodiškai genda, o žaidimo "STALKER Clear Sky (įvairių gedimų, nei anksčiau, tie iš jūsų, susipažinęs su mano debesuota bėdas lol) ir gauti kaltės tiek bugtrap ir Vista, kad iš esmės sako:" Jūs ką tik atsigavo nuo vaizdo vairuotojo kaltės. "

I don't get that error jokių kitų žaidimų įskaitant anksčiau STALKER Shadow of Chernobyl. Iš tiesų aš pats klaidos pranešimas Shadow KAS I downloaded 177,92 beta versija, bet ne nuo.

Turėčiau daryti išvadą, kad gal kaltė yra šio Buggy Clear Sky žaidimo ar tai požymis problema su mano parsisiųsti? Aš pirmą kartą pabandė įdiegti 177,92 beta aš vairuotojo Sweeper pirmojo ir paleistas. Vos aš vėl Vista automatiškai įjungiamas "įdiegti tvarkykles aparatūros" ir įdiegta Ankstesnis WHQL versija nuo balandžio (kuri nuo to laiko buvo atnaujintas NVIDIA). Aš nežinau, kur gavo Vista, tai vairuotojas ir aš negalėjo sustabdyti instaliacija. Taigi, aš laukė Vista apdaila ir paleisti, tada įdiegti beta vienas ant jo. Ar tai gali būti mano problema? Ir kaip %$&%^^#$%' Ing gi galiu išjungti automatinį vairuotojo, kad įdiegti funkciją Vista64? Man teko jį išjungti ir anksčiau, tačiau vienas iš "Microsoft Tech Support idiotai pasuko ją atgal į mane be mano žinios.
Old Rugsėjis 22, 2008, 21:07
Donorų grupės

Ačiū. Kadangi nė vienas atrodo raktas galite tiesiogiai mane į svetainę, kur kas nors gali?
Old Rugsėjis 26, 2008, 11:44
Narys

turi šio tęsiasi nuo 1. metu Jūs bandėte atlikti visus šiuos žaidimus?

Ar jūs bandėte Rollback į ankstesnį grafikos plokštę?

Aš turėjau problemų su naujausią tvarkyklę mano kortele ir žaidimų, todėl aš grįžta ir klausimai buvo sprendžiami .... just a thought ...
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Printer Driver Fine-skenerio tvarkyklė neveikia. Windows negali aptikti Device Smulkintuvas Digital Imaging & Printers 4 Rugpjūtis 30, 2009 08:02
Kai su mano PSU Aktualijos xZoDiACx Cases & Power Supplies 8 Gegužė 28, 2009 08:25
VPT Aktualijos metzy75 Networking, Modems & VoIP 3 30 spalis 2008 16:36
Turiu problemų! urmaserendipity85 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 28 gruodis 2007 12:48
Grafikos plokštę klausimų ... mark99 Graphics Cards & Monitoriai 19 Rugpjūtis 22, 2007 11:49
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.