Man ir divas GF 9800GX2's darbojas SLI. Es lietoju Vista Ultimate 64. Es nesen lejupielādēt beta draiveri, lai manu karti un OS no nVidia vietā šeit:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Es regulāri crashing spēlējot Stalker Clear Sky (dažādi negadījumā nekā pirms tiem no jums iepazīties ar manu apmācies woes lol) un iesaistot vaina gan bugtrap un Vista, ka būtībā saka "Jūs tikko atguvusies no video draiveri vainu."
I don't get kļūdu no kādas citas spēles, tostarp agrāk Stalker Shadow of Chernobyl. patiesībā es saņēmu pašu kļūdu ziņojumu no Shadow Pirms lejupielādēt 177,92 beta versija, bet ne tā.
Vai es secinu, varbūt, ka vaina ir šajā buggy Clear Sky spēle vai tas liecina par problēmu ar manu lejupielādēt? Es pirmo reizi mēģināja uzstādīt 177,92 beta es mēdzu vadītāja slaucītājs pirmo un rebooted. Tiklīdz es atsākt Vista automātiski ieslēdzies "uzstādīšanas draiveri, lai varētu Hardware" un uzstādītas iepriekšējā WHQL versija no aprīļa (kas kopš tā laika ir jāatjaunina nVidia). Es nezinu, kur Vista dabūju šo vadītāju, un es nevarēju pārtraukt instalēšanu. Kā tādu, es gaidīja Vista apdari un reboot, tad uzstāda beta viens uz tā. Tas varēja būt mana problēma? Un kā %$&%^^#$%' ing heck do i izslēgt, ka automātiska vadītājs instalēt funkciju Vista64? Man bija tā izslēgts līdz šim, bet viena no Microsoft Tech Support idiots pagriežot to atpakaļ man bez manas zināšanas.