Mam dwa nVidia 9800GX2 działającym w SLI. Ja jestem przy użyciu Vista Ultimate 64. Ostatnio pobrane beta sterowników dla mojej karty i OS z nVidia witryny tutaj:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Jestem okresowo upaść podczas gry STALKER Clear Sky (inny niż przed crash dla tych z Was zna moje jasne niebo woes lol) i uzyskanie z winy obu bugtrap Vista i mówi, że w zasadzie "masz tylko odzyskać od sterownika wideo winy."
I don't get that błędu od innych gier tym wcześniej STALKER Shadow of Chernobyl. w rzeczywistości mam taki sam komunikat o błędzie z cienia przed pobrany 177,92 wersji beta, ale nie od.
Czy muszę stwierdzić, że być może jest w tym winy buggy Clear Sky gry lub jest symptomatyczne problem z moim pobrać? Pierwszy raz próbował zainstalować 177.92 beta użyłem kierowca zamiatarki pierwszym i uruchomiony ponownie. Tak szybko jak Vista ponownie uruchamiane automatycznie "instalacji sterowników dla sprzętu i zainstalowany poprzedniej wersji WHQL od kwietnia (który został zaktualizowany przez nVidia). I don't know where Vista dostał ten sterownik i nie mogłem zatrzymać instalację. Jako taki, Czekałam na Vista, aby zakończyć i ponownie uruchomić komputer, a następnie zainstalowana w wersji beta, na domiar. Czy to mój problem? A jak %$&%^^#$%' ING heck mogę wyłączyć automatyczne że kierowca zainstalować funkcję Vista64? Miałem go wyłączyć przed, ale jednym z idiotów z Microsoft tech support się go z powrotem na mnie bez mojej wiedzy.