menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Driver otázkach?

Reply

Thread Tools
Old 22. September 2008, 10:20
Darcu Skupina

Default Driver otázkach?

Mám dva nVidia 9800GX2 to beží v SLI. Já používám Vista Ultimate 64. Nedávno som sa stiahli beta ovládača pre moju kartu a OS od nVidia stránkach tu: http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html

Som pravidelne shazovat pri hraní STALKER Clear Sky (rôzne havárie ako skôr pre tých z vás oboznámiť s mojou jasnú oblohu ťažkosti lol) a ako sa o chybu z oboch bugtrap a Vista, ktorá v podstate hovorí, že "máte len zhodnotených z video ovládač chyba."

Neželám si, že chyby z akejkoľvek inej hre vrátane staršie STALKER Shadow of Chernobyl. V skutočnosti som dostal rovnaké chybové hlásenie od Shadow Než som prevzali 177.92 beta verzia, ale nie od roka.

Mal by som snáď k záveru, že vina je v tejto buggy Clear Sky hry, alebo je príznakom problém s mojím stiahnuť? Prvýkrát som sa pokúsil nainštalovať 177.92 beta som použil vodič zametacie prvý a restartoval. Akonáhle som reštartovaní Vista spustí automaticky "Inštalácia ovládačov pre váš hardvér" a nainštalovali predchádzajúcu verziu WHQL od apríla (ktorý bol aktualizovaný nVidia). Já nevím, kde mám Vista ovládače a já nemohol prestať inštalácie. Ako taký, čakal som na Vista pre dokončenie a restart, potom nainštalovali beta jeden o nahoře. Mohol by to byť môj problém? A ako sa %$&%^^#$%' ing kruci môžem vypnúť, že automatickej inštalácii ovládača fikcia na Vista64? Musel som ho vypnúť, ale jeden z idioti technickú podporu od spoločnosti Microsoft, obrátil sa späť na mňa bez môjho vedomia.
Old 22. September 2008, 21:07
Darcu Skupina

Default Driver otázkach?

Vďaka. Vzhľadom k tomu, že nikto, zdá sa, povie si môžete mi na mieste, kde by mohol niekto?
Old 26. September 2008, 11:44
Člen Skupina

Default Driver otázkach?

má táto bola deje od 1. čase ste sa snažil hrať všetky tieto hry?

Už ste sa snažil vrátiť späť k predchádzajúcej ovládač grafickej karty?

Mal som problémy s najnovšie ovládače pre moju kartu a hranie, tak aj odvalil a otázky boli vyriešené .... jen jsem ...
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ovládač tlačiarne Fine-skener Driver nebude fungovať. Systém Windows nemôže rozpoznať zariadenia Dezintegrátor Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 4 30.srpna 2009 08:02
Niektoré problémy s mojím PSU xZoDiACx Prípady & Napájacie zdroje 8 28. mája 2009 08:25
VPN problémy metzy75 Siete, Modemy & VoIP 3 30. októbra 2008 16:36
Mám problémy! urmaserendipity85 Všeobecné Software Chat 2 28. decembra 2007 12:48
Ovládač grafickej karty otázky ... mark99 Graphics Cards & Monitory 19 22. augusta 2007 11:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.