Mám dva nVidia 9800GX2 to beží v SLI. Já používám Vista Ultimate 64. Nedávno som sa stiahli beta ovládača pre moju kartu a OS od nVidia stránkach tu:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Som pravidelne shazovat pri hraní STALKER Clear Sky (rôzne havárie ako skôr pre tých z vás oboznámiť s mojou jasnú oblohu ťažkosti lol) a ako sa o chybu z oboch bugtrap a Vista, ktorá v podstate hovorí, že "máte len zhodnotených z video ovládač chyba."
Neželám si, že chyby z akejkoľvek inej hre vrátane staršie STALKER Shadow of Chernobyl. V skutočnosti som dostal rovnaké chybové hlásenie od Shadow Než som prevzali 177.92 beta verzia, ale nie od roka.
Mal by som snáď k záveru, že vina je v tejto buggy Clear Sky hry, alebo je príznakom problém s mojím stiahnuť? Prvýkrát som sa pokúsil nainštalovať 177.92 beta som použil vodič zametacie prvý a restartoval. Akonáhle som reštartovaní Vista spustí automaticky "Inštalácia ovládačov pre váš hardvér" a nainštalovali predchádzajúcu verziu WHQL od apríla (ktorý bol aktualizovaný nVidia). Já nevím, kde mám Vista ovládače a já nemohol prestať inštalácie. Ako taký, čakal som na Vista pre dokončenie a restart, potom nainštalovali beta jeden o nahoře. Mohol by to byť môj problém? A ako sa %$&%^^#$%' ing kruci môžem vypnúť, že automatickej inštalácii ovládača fikcia na Vista64? Musel som ho vypnúť, ale jeden z idioti technickú podporu od spoločnosti Microsoft, obrátil sa späť na mňa bez môjho vedomia.