Имам два НВИДИА 9800ГКС2 је покренут у сли. Ја сам помоћу Виста Ултимате 64. Недавно сам скинути бета дривер за своју картицу и ОС из НВИДИА страницу овде:
хттп://ууу.нвидиа.цом/објецт/уинвист...7.92_бета.хтмл
Ја сам повремено пад система током свирања Сталкер Цлеар Скы (различите судар него пре за оне од вас упознат са мојим ведро небо уоес лол) и добивање грешка са обе бугтрап и Виста које у основи каже да "сте управо опоравио од видео дривер мана."
ЈА донт 'добити грешка да се из било које друге игре, укључујући старије Сталкер Схадоу оф ЦЦернобиљ. у ствари, добио сам исту поруку о грешци из Схадоу пре него што сам преузели 177,92 бета верзији, али не и од.
Требам ли се закључити да је можда крив је овај луд Цлеар Скы игре или је то Симптоматиццно је мој проблем са доунлоад? Први пут сам покушала инсталирати 177,92 бета сам користио дривер миноловац прво и поновно подизање система. Чим сам почео поново покретање Виста аутоматски "инсталирате управљачке програме за свој хардвер" и инсталиране претходне УХКЛ приказ од априла (која је од ажурира по НВИДИА). Не знам где је добио овај Видик возач и нисам могла престати инсталације. Као такав, ја ццекали Виста до краја и поново подизање система, затим бета инсталиран један на врху ње. Ово би могао бити мој проблем? И како %$&%^^#$%' инг пакао могу искључити да је аутоматски инсталирати дривер на Виста64 функцију? Имао сам га искључити пре, али један од идиотс из Мицрософт техничке подршке окренуо леђа на то за мене без мог знања.