SLI olarak çalıştığı iki nVidia 9800GX2 var. Ben Vista Ultimate 64 kullanıyorum. Kısa kartım ve OS NVIDIA sitemizin için beta sürücüleri indirilebilir:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Süre STALKER sifresiz Sky oynarken ben periyodik önce o sizin benim aniden uzun uzun dert lol aşina daha) (farklı kazasında çökmesini ve bu temelde "sadece bir video sürücüsü hatası kurtarıldı söyledi hem bugtrap ve Vista bir hata var."
Ben daha önceki STALKER Shadow Çernobil de dahil olmak üzere başka bir oyun bu hata alamadım. Aslında ben Gölge önce, aynı hata mesajını aldığınızı yılında bu yana 177,92 beta sürümü ancak indirilmiş.
Ben belki de, hatanın bu hatalılar sifresiz Sky oyun ya da benim indirmek bir sorunun semptomatik ile karar mı? Ben sürücü süpürgesi ilk ve yeniden başlatılması kullanılan 177,92 Beta yüklemeye çalıştığınız ilk kez. As soon as I otomatik Vista'yı yeniden başlatılması "donanım sürücülerini yükleme" başladı ve Nisan bir önceki WHQL sürümü (ki bu yana nVidia ile) güncellendi. Nerede Vista bu sürücüyü ve i Yüklemeyi durdurmak couldn't var bilmiyorum. Gibi, ben Vista için bitirmek ve yeniden doğmuş, daha sonra üzerine beta bir yüklü bekledim. Bu benim sorun olabilir mi? Ve nasıl %$&%^^#$%' Ing halt O otomatik sürücü Vista64 özelliğini yüklemek devre dışı bırakılır? Ben önce, kapalı ama bir Microsoft teknik destek bölümünden aptallar geri döndü bu bilgi benim için olmadan vardı.