менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Driver питань?

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 вересня 2008, 10:20
Донор групи

Default Driver питань?

У мене є два NVidia 9800GX2 біжить в SLI. Я використовую Vista Ultimate 64. Нещодавно я завантажив бета-версії драйверів для моєї картки і ОС від NVidia сайту тут: http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html

Я Періодично збій під час гри STALKER Clear Sky (різні аварії, ніж раніше для тих з вас знайомі з моєю чіткої LOL неба біди) і отримувати вина з обох bugtrap і Vista, яка в основному говорить: "Ви щойно оговтався від відео вини водія."

Я не отримую помилку, що від будь-якої іншої гри, включаючи раніше STALKER Тіні Чорнобиля. на самом деле я отримав повідомлення про помилку з тіні Перед тим, як я завантажив 177,92 бета-версії, але не так.

Якщо я складаю, що, можливо, винен у цій грі Buggy Чисте небо або воно свідчить про наявність проблеми з моїм завантажити? У перший раз я намагався встановити 177,92 бета я використав драйвера Sweeper першого і перезавантаження. Як тільки я повторив старт Vista автоматично запускається "Установка драйверів для обладнання" і встановили попередню версію WHQL з квітня (який згодом був оновлений Nvidia). Я не знаю, де Vista отримали цей драйвер і я не міг зупинити установку. Таким чином, я чекав Vista, щоб закінчити і перезавантаження, потім встановлено бета один поверх нього. Чи може це бути моя проблема? І як чорт %$&%^^#$%' Ing відключити, що автоматична установка драйверів функцію на Vista64? У мене було відключено і раніше, але один з ідіотів від Microsoft технічна підтримка повернув його назад на мене без мого відома.
Old 22 вересня 2008, 21:07
Донор групи

Default Driver питань?

Спасибо. Оскільки ніхто, схоже, ключ ви можете направити мене в місці, де хто-небудь?
Old 26 вересня 2008, 11:44
Член групи

Default Driver питань?

має це триває з 1-й раз ви намагалися грати у всі ці ігри?

Чи намагалися ви відкату до попередньої версії драйвера відеокарти??

Мені були проблеми з останніми драйверами для моєї карти і гри, так що я відкинуті назад, і були вирішені питання .... просто думки ...
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.