У мене є два NVidia 9800GX2 біжить в SLI. Я використовую Vista Ultimate 64. Нещодавно я завантажив бета-версії драйверів для моєї картки і ОС від NVidia сайту тут:
http://www.nvidia.com/object/winvist...7.92_beta.html
Я Періодично збій під час гри STALKER Clear Sky (різні аварії, ніж раніше для тих з вас знайомі з моєю чіткої LOL неба біди) і отримувати вина з обох bugtrap і Vista, яка в основному говорить: "Ви щойно оговтався від відео вини водія."
Я не отримую помилку, що від будь-якої іншої гри, включаючи раніше STALKER Тіні Чорнобиля. на самом деле я отримав повідомлення про помилку з тіні Перед тим, як я завантажив 177,92 бета-версії, але не так.
Якщо я складаю, що, можливо, винен у цій грі Buggy Чисте небо або воно свідчить про наявність проблеми з моїм завантажити? У перший раз я намагався встановити 177,92 бета я використав драйвера Sweeper першого і перезавантаження. Як тільки я повторив старт Vista автоматично запускається "Установка драйверів для обладнання" і встановили попередню версію WHQL з квітня (який згодом був оновлений Nvidia). Я не знаю, де Vista отримали цей драйвер і я не міг зупинити установку. Таким чином, я чекав Vista, щоб закінчити і перезавантаження, потім встановлено бета один поверх нього. Чи може це бути моя проблема? І як чорт %$&%^^#$%' Ing відключити, що автоматична установка драйверів функцію на Vista64? У мене було відключено і раніше, але один з ідіотів від Microsoft технічна підтримка повернув його назад на мене без мого відома.