![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей просто неотдавна премина над до двойното изписване създаден. Просто се чудех какви програми са там, за да направи двойна опит да показвате по-добре. Намерих програма задача пръчка, го изтеглят, а работните му много досега. Просто се чудех ако има нещо друго там. Благодарности -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Различни операционни системи прилагат няколко настолни компютри по-голяма или по-малка степен. Мина има четири от кутията. Колко е твое са?
| |||
| |||
| ОС ми е XP Media Center 64bit аз вярвам. и "малко" ъпгрейд графична карта, за да позволи ми да тече двойна монитори. също модернизирани ми захранване на АГИ 550W картата, аз отидох с е д-EVGA GeForce 8500 GT didn't искам нищо евтини IM не игра Просто обичам да разширят малко |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The NVIDIA неща, който идва с картата трябва да бъде всичко, което трябва. Опитах UltraMon, но не са открити никакви използва за него. Можете да зададете отделни тапети в панел NVIDIA Control ако мушкам около .. нещо много хора не се намери веднага.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| даже аз открих нещата стена хартия. Опитах се UltraMon, АЗ didnt харесва, може би АЗ didnt зная как да го използвам. но една изтеглили и ми даде различен бар задачата, тогава XP задача пръчка. Тази, която се появи, е от по-старите версии на Windows, грозното бар сив инструмент. също така е работил само за около 20 минути, аз рестартира компютъра и да го уж сила назад. Опитах се да го инсталирате отново 3 пъти, без късмет. Намерих това отиде и друга програма, аз го използва за изминалата седмица или така без никакви проблеми на всички. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive никога не се опита Сдвоен екран, но добър задача ще бъде Stardock (Спомням си името аз мисля) го прави доста прилича на Mac, но много по избор
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| LOL аз съм нещо като Mac Аз не харесвам нищо, направени от ябълка, или Mac,. дори ако тези 2 са от една и съща компания, аз все още ги харесват. |
|
| |||
| |||
| не си прави от Mac или свързани с Mac тя просто означава, че може да има свободно движещи анимирани иконата на лентата с инструменти, която ми напомня за Mac наистина смърч на работния плот
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| LOL OK IM все още не го използва .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I DONT отида до ябълки повече Im страх, че ако аз ям може да открадне всичките пари от моята ограден в моя сън и го замени с overhyped Gadget
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| FPS Дисплей | icu222much | PC & конзолата Gaming | 3 | 8мо Sep 2008 11:26 |
| Помощ за показване на замръзване | tublecain | Общи Хардуер Чат | 9 | 15 Авг 2008 14:53 |
| Големият дисплей | SirStukings | Графика на карти & Монитори | 4 | 13 ноември 2007 09:34 |
| Просто създава двойна дисплей | SocialWarfare | Графика на карти & Монитори | 6 | 5-и парламентарен Aug 2007 12:02 |
| Покажи Проблеми | Exsalisis | Графика на карти & Монитори | 6 | 18 Юли 2007 15:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |