![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej teprve nedávno přešel na duální zobrazování nastavit. Spravedlivý divení se, jaké programy jsou venku, aby dvojí zážitek ze sledování o nic lépe. Našel jsem hlavní panel programu, stáhli, a jeho pracovní skvělé doposud. Jen jestli tam je něco jiného tam venku. Díky -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Různé operační systémy, provádět více pracovních ploch ve větší či menší míře. Důl má čtyři z krabice. Kolik vás to má?
| |||
| |||
| můj OS je XP Media Center 64bit i věřit. i "trochu" upgrade grafické karty, aby mi spustit dvěma monitory. také aktualizovat má napájení AGI 550W Šel jsem s kartou je EVGA e-GeForce 8500 GT didnt want něco levného im ne hráčské stejně jako na rozšíření trochu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVidia materiál, který přichází s kartou by mělo být vše, co potřebujete. Snažil jsem se UltraMon ale nenašli žádné využití pro něj. Můžete nastavit samostatné tapety na panelu nVidia kontrolu, pokud budete vrtat .. asi něco hodně lidí nenajdete hned.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ano jsem našel tapet věci. Snažil jsem se UltraMon, i didnt to líbí, možná i didnt vědět, jak ji použít. ale ten mi dal stáhnout i jiný panel pak následně XP panelu. Ten ukázal, že byl od starších verzí Windows, ošklivá šedá nástrojové liště. Také to jen pracoval asi 20 minut, já opakovaný start má počítač a nechtěl bych to moc zpět nahoru. Snažil jsem se znovu ho instalovat 3x with no luck. šel a našel jiný program, I've been using ono do minulého týdne nebo tak se vůbec žádné problémy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive nezkusili dvěma obrazovkami, ale dobrý panelu by Stardock (i připomenout jména i think) trochu dělá to vypadat jako mac, ale velmi přizpůsobitelný
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| lol i dont like nic mac i nechuť cokoliv provedené jablko, nebo Mac. i když ty 2 jsou ze stejné firmy, i přesto jim nelíbí. |
|
| |||
| |||
| its ne provedené mac nebo ve spojení s mac to jen znamená, že můžete mít volně pohyblivé animované ikony panelu nástrojů, který mi připomíná mac opravdu smrk se na ploše
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| lol ok im tichý ji nepoužíváte .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont jít u jablek více im strach, že když budu jíst jeden může ukrást všechny peníze z mé zděné v mém spánku a nahradit ji s overhyped gadget