![]() |
|
| |||
| |||
| Έι πρόσφατα μεταπήδησε σε διπλή αναγραφή των τιμών που έχει συσταθεί. Απλά αναρωτιέμαι ποια προγράμματα είναι εκεί έξω για να κάνει τη διπλή εμπειρία παρουσιάζουν κάποια βελτίωση. Βρήκα ένα πρόγραμμα γραμμή εργασιών, αγόρασαν αυτό, μεγάλη και εργασίας του μέχρι σήμερα. Απλώς αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω. Ευχαριστώ -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διαφορετικά λειτουργικά συστήματα εφαρμόσει πολλαπλές επιφάνειες εργασίας, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Ορυχείο έχει τέσσερις από το κουτί. Πόσα σου έχει κάνει;
| |||
| |||
| OS μου είναι XP media center 64bit πιστεύω. i "ελαφρά" αναβάθμιση κάρτα γραφικών για να μου επιτρέψει να τρέχει διπλές οθόνες. Επίσης, αναβαθμίστηκε τροφοδοτικό μου σε ένα AGI 550W το i κάρτα πήγε με ΕΒΓΑ είναι ένα e-Geforce 8500 GT Το Didnt θέλει κάτι φθηνό im δεν είναι gamer ήθελα απλώς να επεκτείνουν λίγο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα πράγματα nVidia που έρχεται μαζί με την κάρτα θα πρέπει να είναι όλα όσα χρειάζεται. Έχω δοκιμάσει UltraMon αλλά δεν βρήκαν καμία χρήση γι 'αυτό. Μπορείτε να ορίσετε χωριστές wallpapers στον πίνακα ελέγχου nVidia αν σακί γύρω .. κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν βρίσκουν αμέσως.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yea έχω βρεθεί η ουσία χαρτί τοίχο. Προσπάθησα UltraMon, εγώ didnt 'αρέσει, ίσως Ι didnt ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσετε. αλλά αυτό που εγώ κατέβασα μου έδωσε μια διαφορετική γραμμή εργασιών, στη συνέχεια, στη συνέχεια XP γραμμή εργασιών. Το ένα που εμφανίστηκε ήταν από τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows, το άσχημο γκρίζα γραμμή εργαλείων. Επίσης μόνο εργάστηκε για περίπου 20 λεπτά, θ επανεκκίνηση του υπολογιστή μου και αυτό wouldnt δύναμη δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Προσπάθησα να την εγκαταστήσετε εκ νέου 3 φορές που δεν τύχη. πήγε και βρήκε αυτό το άλλο πρόγραμμα, έχω το χρησιμοποιεί για την τελευταία εβδομάδα ή έτσι που δεν προβλήματα σε όλους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive ποτέ δεν προσπάθησε διπλής οθόνης, αλλά μια καλή γραμμή εργασιών θα Stardock (θυμάμαι το όνομα i think) kinda κάνει να μοιάζει με mac, αλλά πολύ προσαρμόσιμη
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| lol dont i like anything mac θ αρέσει οτιδήποτε πραγματοποιούνται από μήλο, ή mac,. ακόμη και αν οι 2 είναι από την ίδια εταιρεία, μου αρέσει να παραμένει. |
|
| |||
| |||
| της δεν γίνεται με mac ή που σχετίζονται με mac αυτό σημαίνει απλά μπορείτε να έχετε μια ελεύθερη κινούμενη γραμμή εργαλείων που διακινούνται εικονίδιο που μου θυμίζει mac όντως καλλωπίζω την επιφάνεια εργασίας
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| lol ok im που δεν χρησιμοποιούν ακόμα .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont πάμε πιο κοντά μήλα κάθε im φοβάται ότι εάν τρώω μία μπορεί να κλέψει όλα τα χρήματα από τη δική μου walled στον ύπνο μου και να την αντικαταστήσει με μια overhyped gadget
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εμφάνιση FPS | icu222much | PC & Console Gaming | 3 | 8ο Σεπ 2008 11:26 |
| Βοήθεια απεικόνιση κατάψυξη | tublecain | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 15 Αυγ 2008 14:53 |
| Μεγάλη Οθόνη | SirStukings | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 13 Νοε 2007 09:34 |
| Μόλις δημιουργηθεί διπλή αναγραφή | SocialWarfare | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 5 Αυγ 2007 12:02 |
| Προβλήματα οθόνης | Exsalisis | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 18 Ιουλ 2007 15:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |