![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej tek nedavno prebacio preko na dual display postavljen. Jednostavno pitate što su programi tamo napraviti dual display iskustvo bilo koji bolji. Našao sam zadatak bar programa, skinuti ga, i njegova velika rade tako daleko. samo zanima ako postoji nešto drugo vani. Hvala -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Različite operativne sustave implementirati više računala u većoj ili manjoj mjeri. Mine ima četiri vanjska strana dana kutija. Koliko li su tvoje?
| |||
| |||
| moj OS je XP Media Center 64bit vjerujem. i "malo" upgrade grafičkom karticom kako bi se omogućilo mi to trčanje dvojan monitora. također nadograđuje moje napajanje na AGI 550W karticu i otišao je s EVGA e-Geforce 8500 GT želim ništa nije jeftina im ne Gamer baš kao i da proširimo malo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The nVidia stvari koje dolazi uz karticu bi trebao biti sve što vam je potrebno. Ive 'pokušao UltraMon ali još nije pronađen bilo koju koristite za to. Možete postaviti zasebnu pozadine u nVidia control panel, ako džaku oko .. nesto puno ljudi ne nađete odmah.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Da sam pronašao papir na zid stvari. ja pokušao UltraMon, i nije se sviđa, možda ja nije znati kako ga koristiti. ali onaj mi preuzeli mi dali drugačiji zadatak onda bar onda XP zadatak bar. Onaj koji je najviše pokazao od starije verzije Windows, ružna siva alatnoj traci. Također je radio za samo oko 20 minuta, JA ponovno pokretanje moj računalo i wouldnt power back up. ja pokušao ponovno instalirate ga 3 puta sa nijedan sreća. otišao i našao ovaj drugi program, Ive 'bio koristeći Internet za prošli tjedan ili tako da bez problema na sve. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive nikada pokušao dual screen, ali dobro bi bilo Stardock traci (Sjećam ime mislim) kinda čini izgledaju kao Mac, ali vrlo prilagodljiv
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| lol ja dont poput ništa mac ja mrziti ništa od jabuka, ili Mac. čak i ako oni 2 su iz iste tvrtke, ja još uvijek ne voljeti ih. |
|
| |||
| |||
| ne njen made by mac ili povezan s mac to samo znači da možete imati besplatan kreće animirana icon toolbar koji me podsjeća na Macu dotjerati se uistinu desktop
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| lol ok im još uvijek ne koriste ga .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja dont idi kod jabuke više im prepala da ako sam ga jesti samo jedan svibanj pokrade sav novac iz mojih stijenki u mom spavati i zamijenite ga sa overhyped gadget
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| FPS Zaslon | icu222much | PC & konzole Igre | 3 | 8. Sep 2008 11:26 |
| Pomoć za prikaz zamrzavanje | tublecain | General Hardware Chat | 9 | 15. kolovoz 2008 14:53 |
| Big Zaslon | SirStukings | Graphics Cards & Monitors | 4 | 13. studeni 2007 09:34 |
| Dovoljno je postaviti dual display | SocialWarfare | Graphics Cards & Monitors | 6 | 5. kolovoz 2007 12:02 |
| Display Problemi | Exsalisis | Graphics Cards & Monitors | 6 | 18. srpnja 2007 15:07 |
| Thread Tools | |
| |