![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé Csak nemrégiben váltott át a két kijelző létre. Csak kíváncsi milyen programok vannak ott, hogy a kettős megjelenítésért jobbat. Találtam egy feladat büfé program, letölthető, és a munka nagy eddig. csak csodálkozó ha van valami más odakint. Köszönöm -Z - |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Különböző operációs rendszerek végrehajtása több asztali kisebb vagy nagyobb mértékben. Az enyém négy ki a dobozból. Hány nem a tiéd van?
| |||
| |||
| az én operációs rendszer 64 bites XP Media Center hiszek. i "kissé" upgrade grafikus kártya, amely lehetővé teszi számomra, hogy fuss dual monitorral. én is lecseréltük tápegységet egy AGI 550W A kártya mentem egy EVGA e-GeForce 8500 GT - didnt akar valami olcsó im nem egy játékos Csak szeretném bővíteni egy kicsit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az nVidia cucc, hogy jön-val a kártyát kell minden amire szükséged van. Megpróbáltam UltraMon, de még nem talált használni azt. Beállíthatjuk, hogy a különböző háttérképeket nVidia vezérlőpult ha a zsák körül .. valami sok ember nem találják meg rögtön.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| igen megtaláltam a fal papír dolgokat. próbáltam UltraMon, i didnt tetszik, talán én didnt 'tud hogyan viselkedni használ ez. de az én letöltött egy adott nekem egy másik feladat büfé, akkor majd XP feladat büfé. Az egyik, hogy megjelent volt a régebbi Windows verzió, a csúnya szürke eszköztár. is csak dolgozott, körülbelül 20 percig, én újra a számítógépet, és hatalmat akar másolatot készíteni. próbáltam újra telepíteni is 3 alkalommal nem szerencse. ment, és találtunk egy másik program, Ive 'használ ez részére a múlt héten, vagy ha az nem probléma egyáltalán. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive kettős képernyő soha nem próbáltam, de jó lenne a tálcán Stardock (Emlékszem, a neve azt hiszem) kicsit teszi, hogy úgy néz ki mint egy mac, de nagyon testreszabható
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| lol i dont like anything fi Nem szeretem az akármi által alma, vagy a Mac,. még akkor is, ha azok 2 ugyanabból a társaság, még mindig nem tetszik nekik. |
|
| |||
| |||
| -a nem tett fi vagy a társult-fi ez csak azt jelenti, hogy van egy szabadon mozgó animált ikonra eszköztár, amely emlékeztet engem fi valóban bemesél az asztalon
__________________ A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! |
|
| |||
| |||
| lol ok im még mindig nem használja .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont go közelében alma több im félek, hogy ha eszem egy lehet ellopni az összes pénzt én falú álmomban, és a helyébe egy overhyped gadgetről