![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי
רק לאחרונה עבר מעל להציג כפול להגדיר. רק תוהה מה התוכניות שם כדי להפוך את החוויה להציג כפול יותר טוב. מצאתי את תוכנית בשורת המשימות, להוריד אותו, ואת רב העבודה שלו עד כה. רק תוהה אם יש משהו אחר שם בחוץ. תודה -Z |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מערכות הפעלה שונות ליישם שולחנות עבודה מרובים במידה זו או אחרת. שלי יש ארבעה מהקופסה. כמה שלך עושה לך?
|
|||
|
|||
|
מערכת ההפעלה שלי היא XP Media Center 64bit אני מאמין.
אני "קצת" לשדרג את כרטיס המסך כדי לאפשר לי לרוץ צגים כפול. גם שדרוג ספק הכוח שלי ל AGI 550W אני הלכתי עם הכרטיס הוא-E-EVGA GeForce 8500 GT didn't רוצה משהו זול לא Im a גיימר בדיוק כמו להרחיב קצת |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
החומר nVidia שמגיע עם הכרטיס צריך להיות כל מה שאתה צריך. ניסיתי UltraMon אבל לא מצאתי שום שימוש זה. באפשרותך להגדיר טפטים נפרד בלוח הבקרה nVidia אם אתה ודוקרים סביב משהו .. הרבה אנשים לא מוצאים מיד.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
yea מצאתי את החומר נייר הקיר.
ניסיתי UltraMon, didn't אני אוהב את זה, אולי אני לא ידעתי איך להשתמש בו. אבל אני אחד שהורדו נתן לי שורת המשימות ולאחר מכן שונה אז הבר XP המשימה. זו הופיעה היה מן בגירסאות ישנות יותר של חלונות, את סרגל הכלים אפור ומכוער. גם זה עובד רק על 20 דקות, אני מחדש את המחשב שלי וזה הכוח wouldnt לגבות. ניסיתי להתקין מחדש את זה 3 פעמים ללא הצלחה. הלך ומצא את זה לתוכנית אחרת, אני כבר משתמש זה בשבוע האחרון או כך ללא בעיות בכלל. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ive מעולם לא ניסה המסך כפול אלא בשורת המשימות טוב יהיה Stardock (אני זוכר את שמו אני חושב)
די עושה את זה נראה כמו מק, אבל מאוד להתאמה אישית
|
|
|
|||
|
|||
|
lol i dont like משהו מק
אני לא אוהב שום דבר שנעשו על ידי תפוחים, או מק,. גם אם אלה 2 הם מאותה חברה, אני עדיין מתעב אותם. |
|
|
|||
|
|||
|
לא שלה שנעשו על ידי מק
או הקשורים מק זה רק אומר שאתה יכול לקבל בחינם סרגל כלים מרגש סמל אנימציה אשר מזכיר לי מק באמת לסדר את שולחן העבודה
|
|||
|
|||
|
אישור lol
im עדיין לא משתמש בו .... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני הולך ליד dont תפוחים יותר IM פוחד שאם אני אוכלת אחד הוא עלול לגנוב את כל הכסף שלי מגודר לי לישון ולהחליף אותה עם הגאדג 'ט overhyped