![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei neseniai persijungti į dvigubą kalbomis įsteigti. Tiesiog įdomu, kas yra programos ten padaryti dviem kalbomis patirtį, bet geriau. Radau užduočių juostoje programa, parsisiųsti ją, ir jos darbo Didžiosios šiol. tiesiog įdomu, jei ten yra kas nors dar ten. Ačiū P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skirtingas operacines sistemas įgyvendinti keletą staliniai kompiuteriai su didesniu ar mažesniu mastu. Mine keturis out of the box. Kiek tai tavo turi?
| |||
| |||
| mano OS yra XP Media Center 64bit tikiu. I "truputį" patobulinimas grafikos plokštę, kad mane paleisti dviejų monitorių. patobulinta mano maitinimo AGI 550W kortelė aš tai su EVGA e-GeForce 8500 GT didnt nori nieko pigaus im not Gamer tiesiog norite išplėsti šiek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVidia dalykus, kurie ateina su kortele turėtų būti viskas, ko jums reikia. I've tried Ultramon bet nerado jokios užuominos apie ją naudoti. Galite nustatyti atskiras tapetai nVidia Control Panel, jeigu jums kaišioti aplink .. nors daug žmonių neranda karto.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Yea I've found sienos popieriaus stuff. Bandžiau Ultramon, i didnt like it, maybe i didnt know kaip juo naudotis. bet viena I downloaded man įvairių užduočių juostos tada tada XP užduočių juostoje. Kuris parodė, buvo iš senesnės versijos Windows, ugly pilka įrankių juostoje. Taip pat jis dirbo tik apie 20 minučių, aš vėl mano kompiuteryje ir wouldnt galia atsargines kopijas. Bandžiau iš naujo diegiant 3 kartus su ne laimė. nuėjo ir rado tai kita programa, aš naudoju jį praeitą savaitę arba tiek, be jokios problemos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE niekada nebandė dvigubas ekranas, bet gera dėklo būtų Stardock (prisimenu vardą manau) kinda leidžia atrodyti Mac, bet labai pritaikomas
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| lol i dont like nieko Mac Man nepatinka nieko padaryti obuolių, arba Mac. net jei tie 2 yra iš tos pačios įmonės, aš vis tiek nepatinka jiems. |
|
| |||
| |||
| jos negali padaryti Mac arba susijusios su Mac tai tiesiog reiškia, kad jūs galite turėti laisvai judėti Darbalaukio piktogramą įrankių juostoje, kuri man primena Mac tikrai Puošiame Desktop
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| lol ok jiems dar nenaudojate .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont go šalia obuolių bet daugiau jiems baisu, kad jeigu valgyti tai ji gali pavogti visi pinigai mano sienelėmis, mano miegas ir pakeisti jį overhyped mini