![]() |
|
| |||
| |||
| Hei nesen pāreja uz dubulto izveidota. Tikai jautājums, kādas programmas, kas pastāv, lai dubulto pieredze any better. Es atklāju uzdevumu joslu programmu, lejupielādēt to un tās darba liels līdz šim. tikai jautājums, ja ir kaut kas cits, kas tur. Pateicība -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dažādās operētājsistēmās īstenot vairākus galddatorus, kas lielākā vai mazākā mērā. Raktuves ir četri lodziņā. Cik tas jums ir?
| |||
| |||
| mana OS ir XP Media Center 64bit i believe. i "nedaudz" uzlabot grafikas karti, lai varētu mani palaist divus monitorus. arī modernizētas manu enerģijas padeves AGI 550W karti es devos ar ir EVGA e-GeForce 8500 GT didn't gribu kaut ko lēts im nav gamer tikai gribētu paplašināt bit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVidia sīkumi, kas nāk ar karti ir viss, kas Jums nepieciešams. I've tried UltraMon bet neatrada nevienu izmantot to. Jūs varat iestatīt atsevišķas tapetes nVidia kontroles panelī, ja jūs kule ap .. kaut ko daudzi cilvēki nevar atrast uzreiz.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jā es esmu atradis tapešu stuff. Es to izmēģināju UltraMon, i didn't like it, varbūt i didn't zina, kā to izmantot. bet man lejupielādēt deva man atšķirīgu uzdevumu joslu, tad tam XP uzdevumu joslā. Vienu, kas atnāca bija no vecākas Windows versijas, neglīts pelēks rīku joslā. arī tikai strādāja apmēram 20 minūtes, i atsāka manu datoru un tā wouldnt jaudas rezerves. Es mēģināju vēlreiz instalējot 3 reizes, no luck. gāja un konstatēja, ka šo citu programmu, es esmu izmantot to pagājušajā nedēļā, vai arī tā ar neviens pie visas problēmas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE nekad nav mēģinājis dubultā ekrāna, bet labs uzdevumjoslas būtu Stardock (i atcerēties nosaukumu i think) kinda liek izskatīties Mac, bet ļoti customizable
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| lol i dont kā kaut mac Man nepatīk kaut kas, ko ābolu, vai mac,. pat ja šie 2 ir no viena uzņēmuma, es joprojām nepatīk viņiem. |
|
| |||
| |||
| tā nav, ko mac vai ir saistītas ar mac tas tikai nozīmē, ka varat būt brīvi pārvietojas animētu ikonu rīkjoslā, kas man atgādina mac tiešām egles up desktop
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| lol ok im vēl nelietojat .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont aiziet pie ābolu vairāk im nobijies, ka, ja es ēst viens var nozagt visu naudu no sava sienu manā miegu un aizstāt to ar overhyped sīkrīku
|
| Bookmarks |