![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej niedawno zmienione na podwójny wyświetlacz utworzony. Just wondering, jakie programy są tam do dwóch jakość obrazu lepiej. Znalazłem program pasku zadań, pobrać go i jego pracy great so far. po prostu zastanawiasz się, czy jest tam coś jeszcze. Dzięki -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Różne systemy operacyjne wdrożenia wielu pulpitów w większym lub mniejszym stopniu. Kopalnia ma cztery po wyjęciu z pudełka. Ile ma i Ty?
| |||
| |||
| mój OS to XP Media Center 64bit wierzę. i "nieco" upgrade karty graficznej, abym mógł uruchomić dwa monitory. Uaktualniłem także mój zasilania AGI 550W I poszedł z karty to EVGA e-GeForce 8500 GT didnt chcesz coś taniego im not a gamer jak zwiększyć nieco |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stuff nVidia, że pochodzi z karty powinno być wszystko, czego potrzebujesz. Próbowałem UltraMon ale nie znalazłem żadnych wykorzystać. Możesz ustawić oddzielne tapet w panelu sterowania nVidia jeśli rozglądamy .. coś wiele osób nie znajdziesz od razu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| yea Znalazłem stuff tapetą. Próbowałem UltraMon, i didnt like it, maybe I didnt know-how z niego korzystać. ale z jednej i pobrali mi różne pasku zadań a następnie pasku zadań XP. Który ukazał się właśnie z ich starszymi wersjami Windows, brzydki szary pasek narzędzi. również tylko pracował przez około 20 minut, i ponownie uruchomić swój komputer i wouldnt zasilania kopię zapasową. Próbowałem ponownej instalacji to 3 razy bez powodzenia. poszedł i znalazł to inny program, Używam go przez ostatnie tygodnie i tak bez problemów na wszystkich. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive nigdy nie próbował Podział ekranu na pasku zadań, ale dobrze byłoby Stardock (pamiętam nazwy i think) kinda sprawia, że wygląda jak Mac, ale bardzo konfigurowalny
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| lol i dont like anything mac I nic nie lubią przez Apple lub Mac. nawet jeśli te 2 są z tej samej firmy, i nadal lubię je. |
|
| |||
| |||
| jej nie przez mac lub związane z Mac oznacza to tylko tyle możesz mieć za darmo w ruchu animowanego pasku narzędzi ikonę, która przypomina mi mac naprawdę wystroić się na pulpicie
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| lol ok im nadal nie używając go .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont przejść koło jabłka więcej im scared że jeśli odwołać może ukraść wszystkie pieniądze z mojego ścianach w moim śnie i zastąpić ją z overhyped gadżet
|
| Zakładki |