![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej len nedávno prešiel na duálne zobrazovanie nastaviť. Spravodlivý divení sa, aké programy sú vonku, aby dvojitý zážitok zo sledovania o nič lepšie. Našiel som hlavný panel programu, prevzali, a jeho pracovné skvelé doteraz. Len či tam je niečo iné tam vonku. Vďaka -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rôzne operačné systémy, vykonávať viac pracovných plôch vo väčšej či menšej miere. Baňa má štyri z krabice. Koľko vás to má?
| |||
| |||
| môj OS je XP Media Center 64bit aj veriť. aj "trochu" upgrade grafickej karty, aby mi spustiť dvoma monitory. tiež aktualizovať má napájanie AGI 550W Išiel som s kartou je EVGA e-GeForce 8500 GT didnt want niečo si im nie hráčskej rovnako ako na rozšírenie trochu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVidia materiál, ktorý prichádza s kartou by malo byť všetko, čo potrebujete. Snažil som sa UltraMon ale nenašli žiadne využitie pre neho. Môžete nastaviť samostatné tapety na paneli nVidia kontrolu, ak budete vŕtať .. asi niečo veľa ľudí nenájdete hneď.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| áno som našiel tapiet veci. Snažil som sa UltraMon, i didnt to páči, možno i didnt vedieť, ako ju použiť. ale ten mi dal stiahnuť aj iný panel potom následne XP paneli. Ten ukázal, že bol od starších verzií Windows, škaredá šedá nástrojovej lište. Aj to len pracoval asi 20 minút, já opakovaný štart má počítač a nechcel by som to moc späť hore. Snažil som sa znova ho inštalovať 3x with no luck. išiel a našiel iný program, I've been using ono do minulého týždňa alebo tak sa vôbec žiadne problémy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive neskúsili dvoma obrazovkami, ale dobrý panelu by Stardock (aj pripomenúť mená i think) trochu robí to vyzerať ako mac, ale veľmi prispôsobiteľný
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| lol i dont like nič mac i nechuť čokoľvek vykonané jablko, alebo Mac. aj keď tie 2 sú z rovnakej firmy, aj napriek tomu im nepáči. |
|
| |||
| |||
| its nie uskutočnenej mac alebo v spojení s mac to len znamená, že môžete mať voľne pohyblivé animované ikony panela nástrojov, ktorý mi pripomína mac naozaj smrek sa na ploche
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| lol ok im tichý ju nepoužívate .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont ísť u jabĺk viac im strach, že keď budem jesť jeden môže ukradnúť všetky peniaze z mojej murované v mojom spánku a nahradiť ju s overhyped gadget
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| FPS Displej | icu222much | PC a herné konzoly | 3 | 8. September 2008 11:26 |
| Pomoc displej mrazu | tublecain | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 15. augusta 2008 14:53 |
| Big Display | SirStukings | Graphics Cards & Monitory | 4 | 13. novembra 2007 09:34 |
| Stačí nastaviť duální displej | SocialWarfare | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. augusta 2007 12:02 |
| Zobraz Problémy | Exsalisis | Graphics Cards & Monitory | 6 | 18. júl 2007 15:07 |
| Thread Tools | |
| |