![]() |
|
| |||
| |||
| Hey Sadece son bir çift ekran kurmak üzerinden açık. Sadece programları orada daha iyi çift ekran deneyimi yapmak için ne olduğunu merak. i bir görev çubuğu programı bulundu indirildikten ve çalışma şimdiye kadar büyük. varsa başka bir şey var sadece merak. Teşekkürler -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Farklı işletim sistemleri veya daha az ölçüde birden fazla masaüstü uygulanması. Mine sahip dört kutudan. Kaç senin var mı?
| |||
| |||
| benim OS 64bit i believe XP Media merkezidir. i "biraz" grafik kartı bana çift monitör çalıştırılmasına olanak yükseltin. Ayrıca AGI 550W benim güç kaynağı yükseltilmiş kart i ile gitmiş bir EVGA e-GeForce 8500 GT Ucuz hiç bir şey istiyorum im değil bir oyun sadece biraz genişletmek gibi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVidia şeyler kartı ile tek ihtiyacınız olmalıdır geliyor. Ama UltraMon denedim bunun için herhangi bir şekilde kullanılması bulamadı. Eğer bir şey .. birçok insan etrafında bulamazsanız hemen poke Sen nVidia kontrol panelinde ayrı duvar kağıdı ayarlayabilirsiniz.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ben duvar kağıdı şeyler buldum yea. i UltraMon, like it i didnt çalıştı, belki i didnt nasıl kullanacağımı biliyorum. ama bir i downloaded beni sonra sonra XP görev çubuğunda farklı bir görev çubuğu verdi. Bir o kadar gösterdi pencerelerin eski sürümlerini değildi, çirkin gri araç çubuğu. Ayrıca sadece 20 dakika çalıştı, ben ve o cekti güç geri benim bilgisayar yeniden başlatılır. hayır şans ile i yeniden yüklemeyi denedim 3 kere. gitmiş ve bu diğer program bulundu, ben geçen hafta kadar hiçbir sorun ile kullanıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ive ama iyi bir görev çubuğu (i Stardock olacağını Çift ekranlı asla güvenilir adını hatırlayabildiğim think) kinda bir yağmurluk gibi, ama çok özelleştirilebilir yapar
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| like anything lol i dont yağmurluk i dislike şey elma, ya da Mac tarafından yapılmış. olsa bile bu 2 aynı şirkete ait, ben hala dislike. |
|
| |||
| |||
| onun mac tarafından yapılmış değil veya ilişkili yağmurluk sadece hangi yağmurluk hatırlatıyor ücretsiz bir animasyonlu hareketli araç çubuğu simgesi olabileceği anlamına gelir gerçekten masaüstü çeki düzen vermek yok
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| lol ok im hala .... kullanmadığınız |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont başka Sohbet korkuyor yanında elma git, eğer bana bu benim benim uykusunda cidarlı tüm parayı çalmak Mayıs yemek ve bir overhyped aygıtı ile değiştirin
|
| Bookmarks |