![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Зовсім нещодавно перейшли на подвійний дисплей створений. Просто цікаво, які програми там зробити подвійний досвід дисплеєм кращого. Я знайшов програму на панелі завдань, викачав його, а його робочі велике до цих пір. просто цікаво, якщо є що-небудь ще там. Спасибо -Z |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Різні операційні системи реалізації декількох комп'ютерах, більшою чи меншою мірою. Шахта чотири з вікна. Скільки є чи ваша?
| |||
| |||
| моя ОС XP Media Center 64bit я вірю. я "злегка" оновити відеокарту, щоб я для запуску двох моніторів. також підвищило мою живлення до AGI 550W карти я відправився з є EVGA e-GeForce 8500 GT Didn't хочуть нічого дешевого їм не геймер просто хотілося б трохи розширити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NVidia матеріал, який поставляється разом з картою має бути все, що вам потрібно. Я намагався UltraMon, але ще не знайшли застосування. Ви можете встановити окремий стіл у панелі керування NVIDIA Якщо ви копатися .. что-то багато людей не знаходять відразу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Та я знайшов речі шпалер. Я спробував UltraMon, я Didn't подобається, Didn't Може бути, я знаю, як його використовувати. Але одне я завантажив дав мені різні панелі завдань то тоді XP на панелі завдань. Яка з'явилася було з більш старими версіями Windows, потворні сірі панелі інструментів. Також він працював тільки протягом приблизно 20 хвилин, я повторив старт мого комп'ютера і Wouldnt влада назад вгору. Я спробував повторно встановити його 3 рази, не пощастило. пішли, і знайшли цю іншу програму, я використовую його протягом тижня або це без проблем на всіх. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я ніколи не намагався подвійний екран, але добре завдань буде Stardock (я пам'ятаю ім'я я думаю) Kinda робить його схожим на Mac, але дуже настроюється
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| LOL I Dont як-небудь Mac Я не люблю всі зроблені Apple або Mac,. навіть якщо ці 2 з однієї компанії, я до сих пір їх не люблять. |
|
| |||
| |||
| його не зробили Mac або пов'язаних з Mac Це просто означає, що ви можете вільно рухається анімована панель іконку, яка нагадує мені про Mac дійсно приводити в порядок на робочому столі
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| LOL OK їм ще не використовується .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Dont Go поблизу яблук більше їм бояться, що якщо я їм одне це може вкрасти всі гроші з мого стіні у сні, і замінити його overhyped гаджета
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| FPS Дисплей | icu222much | PC & консоль Gaming | 3 | 8 вересня 2008 11:26 |
| Заморожування відображення довідки | tublecain | Генеральний обладнання чат | 9 | 15 серпня 2008 14:53 |
| Великий дисплей | SirStukings | Графічні карти & Монітори | 4 | 13 листопада 2007 09:34 |
| Просто встановіть подвійним дисплеєм | SocialWarfare | Графічні карти & Монітори | 6 | 5 серпня 2007 12:02 |
| Display Problems | Exsalisis | Графічні карти & Монітори | 6 | 18 липня 2007 15:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |