![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Im Getting нов монитор по Коледа една аз имам е 15 "и поддържа само 1024 * 768 LOL.
Моят графични карти има VGA порт и DVI порт (това е на 1 VGA ATM), ще мога ли да имам 2 мониторите текат по едно и също време, или той ще бъде на 2 различни интерфейси ме предизвика проблеми? |
|
|
|||
|
|||
|
Не, трябва да бъдат добре там, то shouldn't правят разлика, тя може да зависи от вашата графична карта все пак.
|
|
|
|||
|
|||
|
може някой, който действително е използван двойната монитори отговор: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Зависи.
Ако Вашата графична карта ще продукция и двата вида на сигнала по едно и също време, а тя ще работи добре. Каква графична карта имате ли?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Както каза по-горе, че всичко зависи от вашите графични карти, въпреки че можете да купите dualhead2go сплитер, но тя вероятно ще бъде евтино да се купи по-добра карта
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Всичко, което знам за неговата карта е 256 МЕГ, PCI-E и аз мисля, ATI. Не съм сигурен за други бита карта, но е бил само около £ 25 Иш, ако си спомням правилно, при тази цена не съм сигурен ..
Имаш модел номера Aftershock? |
|
|
|||
|
|||
|
картата е ATI Radeon HD 2400 Pro и от гледаш, че dualhead2go изглежда да бъдат за хора с 1 интерфейс, но има VGA и DVI интерфейс
|
|
|
|||
|
|||
|
ЛИНК
Така че да! Цитат:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам използва двойно монитори
и в същата настройка, както искате .. и да можеш. про XP и Vista поддържа двойна монитори твърде :-) ще се нуждаят от конектора за DVI порта на вашия монитор и се радвам да отидем това е cheapist начин за двойна Ако искаха да слизат по пътя на използване на (dualhead2go) тя ще ви струва около £ 200 на £ 300! правиш го на начина, по който искам и начина, по който аз правя ти дава същите ползи във всеки случай Имам една стъпка по стъпка ръководство на сайта си на това, ако имате нужда от повече помощmyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors парола е pete21