![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| im získat nový monitor na vánoční jedné jsem je 15 "a podporuje pouze 1024 * 768 lol. Moje grafická karta je VGA port a DVI portu (to je na vga 1 atm) budu mít 2 monitory běží ve stejnou dobu, nebo to bylo na 2 různých rozhraní způsobit mi problémy? |
|
| |||
| |||
| Kdepak, ty by měly být v pořádku, že je shouldn't něco změnit, může být závislý na grafické kartě když. |
|
| |||
| |||
| může někdo, že má skutečně používá dvojí monitory odpověď: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To záleží. Pokud vaše grafická karta výstup oba typy signálů současně ano to bude fungovat v pohodě. Jaké grafické karty máte? "
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak je uvedeno výše, že vše závisí na vaší grafické kartě, i když si můžete koupit dualhead2go spliteru ale bude pravděpodobně levnější koupit lepší kartu
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Vím, že o všechny své karty je 256 meg, PCI-e, a myslím, že ATi. Nejste si jisti, na další drobnosti, ale karta byla jen o 25 liber ish pokud Pamatuji si správně, za tuto cenu si nejsem jistý .. Máš model čísla Už? |
|
| |||
| |||
| karty ATI Radeon HD 2400 Pro a od pohledu na dualhead2go, že se zdá být pro osoby s 1 rozhraním, ale i mít VGA a DVI rozhraní |
|
| |||
| |||
| LINK Takže ano! Citace:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám používá dvojí monitory a ve stejném nastavení, jak chcete .. a ano můžete. XP Pro a Vista podporuje duální monitory taky :-) budete potřebovat konektor pro DVI portu na svém monitoru a vaše dobré jít to je cheapist způsob dvojího kdybys chtěla, aby šel cestou pomocí (dualhead2go) bude vás asi 200 liber do 300 liber! dělá to způsobem chcete a jak já vám stejné výhody beztak mám krok za krokem průvodce na mých stránkách, pokud budete potřebovat jakékoliv další informacemyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors Heslo je pete21