![]() |
|
| |||
| |||
| im εύρεση νέων παρακολουθεί τα Χριστούγεννα η μία που έχω είναι 15 "και υποστηρίζει μόνο 1024 * 768 lol. Η κάρτα γραφικών έχει μια vga λιμένα και ενός λιμένα DVI (αυτό το 1 είναι για vga atm) θα είναι σε θέση να έχουν 2 οθόνες εκτελούνται ταυτόχρονα ή πρόκειται να είναι σε 2 διαφορετικές διασυνδέσεις μου δημιουργούν προβλήματα; |
|
| |||
| |||
| Μπα, θα πρέπει να είναι καλά εκεί, shouldn't θα κάνει τη διαφορά, μπορεί να εξαρτηθεί από την κάρτα γραφικών όμως. |
|
| |||
| |||
| μπορεί κάποια που έχει πράγματι χρησιμοποιούνται διπλές οθόνες απάντηση: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εξαρτάται. Αν σας κάρτα γραφικών θα παραγωγής και οι δύο τύποι σημάτων ταυτόχρονα ναι αυτό θα λειτουργήσει καλά. Τι κάρτα γραφικών έχετε;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όπως προαναφέρθηκε, όλα εξαρτώνται από την κάρτα γραφικών, αν και μπορείτε να αγοράσετε ένα dualhead2go splitter, αλλά θα ήταν ίσως να είναι φθηνότερο να αγοράσουν καλύτερη κάρτα
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| όλα να γνωρίζω σχετικά με την κάρτα τους 256 meg, PCI-E και πιστεύω ATI. Δεν είστε σίγουροι για άλλα κομμάτια, αλλά η κάρτα ήταν μόνο £ 25 ish αν θυμάμαι καλά, σε τιμή που δεν είμαι σίγουρος .. Έχεις μοντέλο αριθμούς δόνηση; |
|
| |||
| |||
| η κάρτα ATI Radeon HD 2400 Pro και από την εξέταση που dualhead2go αυτό φαίνεται να είναι για τα άτομα με interface 1 αλλά έχω μια vga και μια DVI διεπαφή |
|
| |||
| |||
| LINK Ναι λοιπόν! Απόσπασμα:
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω χρησιμοποιούνται διπλές οθόνες και στην ίδια εγκατάσταση όπως θέλετε .. και ναι μπορείτε. XP Pro και Vista υποστηρίζει διπλές οθόνες πολύ :-) θα χρειαστείτε ένα συνδετήρα για την θύρα DVI στην οθόνη σας και την καλή σας να πάει αυτός είναι ο τρόπος για την διπλή cheapist αν ήθελαν να προχωρήσουν προς την κατεύθυνση της χρήσης ενός (dualhead2go) θα σας κοστίσει περίπου £ 200 και £ 300! αυτόν τον τρόπο, με τον τρόπο που θέλετε και τον τρόπο να κάνω σας δίνει τα ίδια οφέλη που ούτως ή άλλως Έχω μια βήμα προς βήμα οδηγό για την ιστοσελίδα μου για αυτό εάν χρειάζεται περισσότερη βοήθειαmyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors κωδικός πρόσβασης pete21
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dual-channel RAM ερώτηση ... | Mr77 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 6 Οκτ 2008 09:03 |
| Κλωνοποίηση 3ο παρακολουθούν Dual παρακολουθεί κάρτα | Desertfish | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 31 Μαρ 2008 12:43 |
| Dual Monitor Software | shroomo | Multimedia & Codecs | 3 | 6 Δεκ 2007 11:28 |
| Διπλή κανάλι λόγω ram | merton123 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 2 Αυγ 2007 12:05 |
| Διπλή παρακολούθηση πρόβλημα | knexkid | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 19 Μαΐου 2007 06:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |