![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| IM dobivam novi monitor na Božić jedne imam 15 "i podržava samo 1024 * 768 lol. Moja grafička kartica ima VGA priključak i DVI priključak (ova 1 je na VGA ATM) ja ću biti u mogućnosti da imaju 2 monitora prikazivati u isto vrijeme ili će se na 2 različita sučelja mi uzrok problema? |
|
| |||
| |||
| Nah, trebali biti tamo u redu, to bi trebao napraviti razliku, on svibanj ovise o Vašoj grafičkom karticom ipak. |
|
| |||
| |||
| može netko koji je zapravo koristi dual prati odgovor: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovisi. Ako je vaša grafička kartica će output obje vrste signala u isto vrijeme da ce raditi dobro. Koja grafička kartica imate?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što je gore rekao da sve ovisi o vašem grafičke kartice, iako možete kupiti dualhead2go razdvajač ali to će vjerojatno biti jeftinije kupiti bolji kartice
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Znam sve o svojoj kartici je njena meg 256, PCI-e i mislim ATI. Niste sigurni, ali i na drugim bitova kartica je samo oko 25 £ ish Ako JA sjećati se korektno, cijena je u to nisam siguran .. Imaš model brojevi Aftershock? |
|
| |||
| |||
| kartica ATI Radeon HD 2400 Pro i sa pogledom na dualhead2go da to izgleda kao da se za osobe sa 1 sučelju, ali imam VGA i DVI sučelje |
|
| |||
| |||
| LINK Pa da! Quote:
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam koristi dual monitori i na isti setup želite .. i da možete. Vista i XP Pro dual podržava prati previše :-) morate imati DVI konektor za priključak na svoj monitor i vaše dobro ide, ovo je način da cheapist dual ako biste željeli silaze cestom od koristi (dualhead2go) to će vas cijene oko £ 200 do £ 300! način na koji to želite i na način JA dont popuštanje te iste beneficije anyway imam korak po korak vodič na mojoj stranici ovog ako trebate bilo koju dodatnu pomoćmyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors zaporka pete21
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual-kanalni RAM pitanje ... | Mr77 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 6. listopad 2008 09:03 |
| Klonirali 3. Dual monitor na monitoru kartice | Desertfish | Graphics Cards & Monitors | 7 | 31. ožujak 2008 12:43 |
| Dual Monitor Softver | shroomo | Multimedija i kodeci | 3 | 6. prosinac 2007 11:28 |
| Dvostruki kanal ovna pitanje | merton123 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 2. kolovoz 2007 12:05 |
| Dual monitor problem | knexkid | Graphics Cards & Monitors | 4 | 19. svibanj 2007 06:07 |
| Thread Tools | |
| |