![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
im szerzés egy új monitor karácsonyán az egyik már a 15 "és csak akkor támogatja az 1024 * 768 lol.
Saját grafikus kártya van egy VGA és DVI port port (ez az 1-es a vga ATM) lesz képes, hogy a 2-monitorok fut egy időben, vagy azt, hogy a 2 különböző kapcsolódási problémákat okozhat nekem? |
|
|
|||
|
|||
|
Nah, akkor meg kell rendben van, azt kellet volna, hogy a különbség, ez függ a grafikus kártya is.
|
|
|
|||
|
|||
|
tudja valaki, hogy a ténylegesen alkalmazott kettős monitor válasz: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Attól függ.
Ha a grafikus kártya kétféle kimeneti jel egy időben igen jól működik majd. Milyen grafikus kártya van?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Amint fentebb már említettük, hogy minden függ a grafikus kártya, bár lehet vásárolni dualhead2go lehasító, de valószínűleg olcsóbb megvenni egy jobb kártyát
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Én tudom milyen kártya van a 256 meg a PCI-e, és azt hiszem ATi. Nem biztos benne, hogy a többi bit, de a kártya csak mintegy 25 £ ish ha jól emlékszem, hogy ez az ár nem vagyok biztos benne ..
Van modell számok Aftershock? |
|
|
|||
|
|||
|
a kártya az ATI Radeon HD 2400 Pro és néztem, hogy dualhead2go úgy tűnik, hogy az emberek 1, azonban van egy VGA és DVI interfész
|
|
|
|||
|
|||
|
LINK
Na igen! Idézet:
Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nekem van használt kettős monitorok
és ugyanabban a beállításban, amit akar .. És igen, nyugodtan. XP Pro és Vista támogat dual monitorok is :-) szüksége lesz egy DVI-csatlakozó a port a monitor és a jó, hogy ez a módja annak, hogy a kettős cheapist Ha akart menni az úton használatának (dualhead2go) ez Önnek kb £ 200 to £ 300! csinálja, ahogy akarja, és ahogyan én adja azonos előnyöket anyway Van egy lépésről lépésre útmutató webhelyemhez e, ha több segítségre van szükségemyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors jelszó pete21