![]() |
|
| |||
| |||
| IM מקבל חדשה לפקח בחג המולד את אחד יש לי 15 היא "ורק תומך 1024 * 768 LOL. כרטיס המסך שלי יש יציאת VGA וגם יציאת DVI (1 זה היא על VGA ATM) אני חייב להיות מסוגל לרוץ 2 צגים בו זמנית או האם זה להיות ב 2 ממשקים שונים לגרום לי בעיות? |
|
| |||
| |||
| לא, אתה אמור להיות בסדר שם, זה shouldn't להשפיע, הוא עשוי תלויים אם כי כרטיס המסך שלך. |
|
| |||
| |||
| ניתן לחלק אחד, שיש לו בפועל בשימוש הכפול מפקחת תגובה: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה תלוי. אם כרטיס המסך שלך יהיה פלט את שני הסוגים של האות באותו הזמן כן זה יעבוד בסדר. מה כרטיס המסך יש לך?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כפי אמר מעל הכל תלוי כרטיס המסך שלך, למרות שאתה יכול לקנות dualhead2go splitter אבל היה כנראה יהיה זול יותר לקנות כרטיס טוב יותר
|
| |||
| |||
| כל מה שאני יודע על הכרטיס שלו הוא 256 מג שלה, PCI-E ואני חושב ATi. לא בטוח על חתיכות אחרות אבל את הכרטיס היה רק על £ 25 איש אם אני זוכר נכון, במחיר הזה אני לא בטוח .. יש לך מספרי דגם Aftershock? |
|
| |||
| |||
| הכרטיס הוא ATI RADEON HD 2400 Pro ו מ מסתכל dualhead2go כי זה נראה לאנשים עם ממשק 1 אבל יש לי VGA ו DVI ממשק |
|
| |||
| |||
| לינק אז כן! ציטוט:
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עוקב אחר השימוש הכפול וכן את תוכנית ההתקנה של אותה כפי שאתה רוצה .. ועל כן אתה יכול. XP Pro and Vista תומך כפולה מפקחת גם :-) תצטרך מחבר את יציאת DVI כדי לנטר את שלך טוב ללכת זהו cheapist דרך כפול אם אתה רוצה ללכת במורד הכביש של משתמש dualhead2go () זה יעלה לך על 200 פאונד כדי £ 300! את עושה את זה ואת הדרך בה אתה רוצה לעשות את הדרך בה אני מעניק לך את אותם יתרונות בכל זאת יש לי Step By Step Guide באתר שלי זה אם אתה צריך עזרה נוספתmyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors הסיסמה היא pete21