![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| jiems vis naujų kontroliuoti Kalėdų viena turiu tai 15 "ir tik palaiko 1024 * 768 lol. Mano vaizdo plokštė turi VGA port ir DVI prievadą (tai 1 yra VGA ATM) Ar galėsiu turėti 2 monitorius veikia tuo pačiu metu, ar ji yra apie 2 skirtingas sąsajas sukelti man problemų? |
|
| |||
| |||
| Nah, jums turėtų būti viskas gerai ten, ji shouldn't padaryti skirtumą, ji gali priklausyti nuo jūsų vaizdo plokštė nors. |
|
| |||
| |||
| gali kas nors, kad faktiškai naudojamas dviejų monitorių atsakymas: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It depends. Jei jūsų vaizdo plokštė bus išėjimo ir signalo tipus tuo pačiu metu taip ji dirbs gerai. Kokia video korta turite?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip minėta pirmiau, tai viskas priklauso nuo jūsų vaizdo plokštė, nors galima nusipirkti dualhead2go skirstytuvo bet tai turbūt būtų pigiau nusipirkti geresnį kortelė
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| aš žinau apie jo kortelė yra jos 256 meg, PCI-E ir manau ATi. Nesate tikri dėl kitų bitų, bet kortele buvo tik apie 25 £ ish jeigu aš atsimenu teisingai, bent, kad kainos nesu tikras .. Turite modelio numerius Aftershock? |
|
| |||
| |||
| korta ATI Radeon HD 2.400 Pro ir ieško, kad dualhead2go atrodo, kad bus sukurta žmonėms su 1 sąsajos bet turiu VGA ir DVI sąsaja |
|
| |||
| |||
| NUORODA Taip taip! Citata:
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu naudojamas dviejų monitorių ir tuos pačius nustatymus kaip norite .. ir Taip, galite. XP Pro and Vista palaiko dviejų monitorių pernelyg :-) jums reikės už DVI prievadą, kad jūsų monitoriaus ir Jūsų gera jungtis eiti tai cheapist būdas dvigubos jei norite eiti naudoti (dualhead2go kelių) tai jums kainuos apie £ 200 iki £ 300! darome taip, kaip norite, ir kaip man tai suteikia jums tą pačią naudą anyway Turiu žingsnis po žingsnio vadovas, mano svetainėje apie tai jei jums reikia daugiau pagalbosmyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors slaptažodis pete21