![]() |
|
|
|||
|
|||
|
im iegūt jaunu pārrauga Ziemassvētku viena man ir 15 "un atbalsta tikai 1024 * 768 lol.
Mana grafikas karte ir VGA ports un DVI ports (tas 1 ir uz VGA ATM) es varētu būt 2 monitori darbojas tajā pašā laikā vai arī tas ir uz 2 dažādiem interfeisiem iemeslu man problēmas? |
|
|
|||
|
|||
|
Nah, Jums ir alright tajā, shouldn't padarīt starpība, tā var būt atkarīga jūsu grafikas karte though.
|
|
|
|||
|
|||
|
var apmēram vienu kas ir faktiski izmanto divus monitorus atbildi: D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tas atkarīgs no tā.
Ja jūsu grafikas kartes izejas signālu gan veidiem pašā laikā jā tas strādā labi. Kas grafikas karti jums ir?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kā minēts iepriekš, tas viss ir atkarīgs no grafikas kartes, lai gan jūs varat iegādāties dualhead2go sadalītājs, bet tas droši vien būtu lētāk nopirkt labāku karti
|
|
|
|||
|
|||
|
es zinu par viņa karte ir to 256 meg, PCI-E, un es domāju, ka ATI. Neesat pārliecināts par citiem bitiem, bet karte bija tikai ap 25 £ ish ja es atceros pareizi, par šo cenu es neesmu pārliecināts ..
Jums modeļa numurus Pēcgrūdiens? |
|
|
|||
|
|||
|
karte ir ATI Radeon 2.400 HD Pro un no meklē šajā dualhead2go šķiet, ka cilvēkiem ar 1 saskarsmes, bet man ir VGA un DVI interfeiss
|
|
|
|||
|
|||
|
LINK
So yes! Quote:
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i ir izmantojuši divējāda veida monitori
un tajā pašā izveidots kā tu vēlies .. un jā tas ir iespējams. xp pro un vista atbalsta divus monitorus pārāk :-) jums būs nepieciešams savienotājs DVI ports ar monitoru un Jūsu labi iet tas cheapist veids, kā divējāda ja tu gribētu iet uz leju ceļu izmantošanas (dualhead2go), tas Jums izmaksās apmēram £ 200 līdz £ 300! darot to, kā jūs vēlaties un kā man dod jums pašiem ieguvumiem, anyway Es esmu pa solim solis manā vietā šo, ja jums vajadzīga nekāda palīdzībamyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors parole pete21