![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| im dostaję nowy monitor na christmas jednej mam 15 "i obsługuje tylko 1024 * 768 lol. Moja karta graficzna ma portu VGA i DVI port (w tym 1 jest vga atm) i będzie mogła mieć 2 monitory w tym samym czasie lub będzie go na 2 różne interfejsy do mnie przyczyną problemów? |
|
| |||
| |||
| Nie, to nie powinno być w porządku, to shouldnt zrobić różnicę, może to zależy od karty graficznej though. |
|
| |||
| |||
| może ktoś, który faktycznie wykorzystanych podwójnego monitoruje odpowiedzi: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To zależy. Jeśli karta graficzna wyjście obu typów sygnału w tym samym czasie, tak to będzie działać poprawnie. Jakie karty graficznej masz?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak wspomniano powyżej, to wszystko zależy od karty graficznej, choć można kupić dualhead2go rozdzielacza ale to będzie prawdopodobnie tańszy kupić lepszą kartę
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| I wszyscy wiedzą o jego karty jest jej 256 meg, PCI-E i myślę ATI. Nie masz pewności, inne bity, ale karta była tylko £ 25 ish jeśli dobrze pamiętam, w tej cenie nie jestem pewien .. Masz model Aftershock? |
|
| |||
| |||
| karta jest kartą graficzną ATI Radeon HD 2400 Pro i patrząc na to, że dualhead2go wydaje się być dla ludzi z 1 interfejs ale mam VGA i DVI interfejs |
|
| |||
| |||
| LINK Więc tak! Cytat:
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Użyłem podwójnych monitorów i w tej samej konfiguracji, jak chcesz .. i tak możesz. XP Pro i Vista obsługuje podwójnego monitory zbyt :-) będziesz potrzebował złącza do portu DVI do monitora i wasze dobre do tego jest cheapist sposób podwójnego Jeśli chciał zejść z drogi użycia (dualhead2go) to koszt około £ 200 do £ 300! robi to w sposób chcesz i sposób zrobić, daje te same korzyści anyway Mam przewodnik krok po kroku w mojej witrynie tego Jeśli potrzebujesz więcej pomocymyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors Hasło jest pete21
![]() |
|
| Zakładki |