![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im achiziþie un nou monitor de la Crăciun, de o am este de 15 "şi acceptă numai 1024 * 768 lol. Mi placă grafică are un port VGA şi un port DVI (1 este prezenta pe vga ATM) va fi în măsură să i au 2 monitoare execută, în acelaşi timp, sau va fi pe 2 interfeţe diferite provoca probleme de mine? |
|
| |||
| |||
| Nu, ar trebui să fie în regulă acolo, shouldn't face o diferenta, poate depinde vă placă grafică totusi. |
|
| |||
| |||
| poate unele un fapt care a utilizat dual monitoare răspuns: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Depinde. Dacă-ţi placă grafică va ieşire ambele tipuri de semnal, în acelaşi timp, da va funcţiona bine. Ce placă grafică aveţi?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| După cum sa menţionat mai sus totul depinde de placă grafică, deşi aveţi posibilitatea să cumpere un separator dualhead2go, probabil, dar ar fi mai ieftin sa cumpere o carte de mai bine
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| tot ce ştiu despre cartea lui este MEG sale 256, PCI-e şi cred că ATI. Nu sunt sigur pe biti altă carte, dar a fost de numai aproximativ £ 25 ish dacă îmi amintesc corect, la acest preţ nu sunt sigur .. Ai numerele de model Aftershock? |
|
| |||
| |||
| de carte este ATI Radeon HD 2400 Pro si de la care se uită la dualhead2go se pare a fi pentru oameni cu 1 interfaţă, dar am o VGA şi o interfaţă DVI |
|
| |||
| |||
| LINK Deci, da! Citat:
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i-au folosit cu dublă monitoare şi în acelaşi setup ca vrei .. şi da, poţi. XP Pro si Vista acceptă dubla monitoare prea :-) veţi avea nevoie de un conector pentru port DVI pentru a monitoriza şi a-ţi-vă bine pentru a ajunge la acest lucru este cheapist mod de a dublei în cazul în care ai vrut să meargă pe drumul de a folosi un dualhead2go () va costa aproximativ 200 £ £ la 300! faci aşa cum doriţi dumneavoastră şi de modul în care o face vă oferă aceleaşi beneficii oricum Eu am un ghid pas cu pas pe site-ul meu de aceasta, dacă aveţi nevoie de mai mult ajutormyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors parola este pete21
![]() |
|
| Marcaje |