![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im získať nový monitor na vianočné jednej jsem je 15 "a podporuje iba 1024 * 768 lol. Moja grafická karta je VGA port a DVI portu (to je na vga 1 atm) budem mať 2 monitory beží v rovnakú dobu, alebo to bolo na 2 rôznych rozhranie spôsobiť mi problémy? |
|
| |||
| |||
| Kdepak, ty by mali byť v poriadku, že je shouldn't niečo zmeniť, môže byť závislý na grafickej karte keď. |
|
| |||
| |||
| môže niekto, že má skutočne používa dvojaký monitory odpoveď: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To záleží. Ak vaša grafická karta výstup oba typy signálov súčasne áno to bude fungovať v pohode. Aké grafické karty máte? "
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je uvedené vyššie, že všetko závisí na vašej grafickej karte, aj keď si môžete kúpiť dualhead2go štiepnej destilačnej clony ale pravdepodobne bude lacnejšie kúpiť lepšie kartu
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Viem, že o všetky svoje karty je 256 meg, PCI-e, a myslím, že ATi. Nie ste si istí, na ďalšie drobnosti, ale karta bola len o 25 libier ish ak Pamätám si správne, za túto cenu si nejsem jistý .. Máš model položky Už? |
|
| |||
| |||
| karty ATI Radeon HD 2400 Pro a od pohľadu na dualhead2go, že sa zdá byť pre osoby s 1 rozhraním, ale aj mať VGA a DVI rozhrania |
|
| |||
| |||
| LINK Takže áno! Citácia:
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám používa dvojaký monitory a v tom istom nastavenia, ako chcete .. a áno môžete. XP Pro a Vista podporuje duální monitory taky :-) budete potrebovať konektor pre DVI portu na svojom monitore a vaše dobré ísť to je cheapist spôsob dvojakým kdybys chcela, aby šiel cestou pomocou (dualhead2go) bude vás asi 200 libier do 300 libier! robí to spôsobom chcete a jak já vám rovnaké výhody beztak mám krok za krokom sprievodcu na mojich stránkach, ak budete potrebovať akékoľvek ďalšie informáciemyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors Heslo je pete21
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dvou-kanálové pamäte otázku ... | Mr77 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 6. októbra 2008 09:03 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Duálny Monitor Software | shroomo | Multimedia & Kodeky | 3 | 6. December 2007 11:28 |
| Dvojkanálový ram otázku | merton123 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 2. augusta 2007 12:05 |
| Duálny problém sledovať | knexkid | Graphics Cards & Monitory | 4 | 19. mája 2007 06:07 |
| Thread Tools | |
| |