![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ИМ добијам нови монитор на Божић једне имам 15 "и подржава само 1024 * 768 лол. Моја графичка картица има ВГА порт и ДВИ порт (ова 1 је на ВГА АТМ) ја ћу бити у могућности да имају 2 монитора приказују у исто време или ће се на 2 различита интерфејса ми узрок проблема? |
|
| |||
| |||
| Нах, требали бити тамо у реду, то би требало направити разлику, он мај зависе о вашој графичком картицом ипак. |
|
| |||
| |||
| може неко који је заправо користи дуал прати одговор: Д |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зависи. Ако је ваша графичка картица ће оутпут обе врсте сигнала у исто време да це радити добро. Која графичка картица имате?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што је горе рекао да све зависи о вашем графичке картице, иако можете купити дуалхеад2го раздвајач али то ће вероватно бити јефтиније купити бољи картице
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Знам све о својој картици је њена мег 256, ПЦИ-е и мислим АТИ. Нисте сигурни, али и на другим битова картица је само око 25 £ исх Ако ЈА сећати се коректно, цена је у то нисам сигуран .. Имаш модел бројеви Афтерсхоцк? |
|
| |||
| |||
| картица АТИ Радеон ХД 2400 Про и са погледом на дуалхеад2го да то изгледа као да се за лица са 1 интерфејсу, али имам ВГА и ДВИ интерфејс |
|
| |||
| |||
| ЛИНК Па да! Куоте:
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам користи дуал монитори и на исти сетуп желите .. и да можете. Виста и КСП Про дуал подржава прати превише :-) морате имати ДВИ конектор за прикључак на свој монитор и ваше добро иде, ово је начин да цхеапист дуал ако бисте желели силази цестом од користи (дуалхеад2го) то ће вас цене око £ 200 до £ 300! начин на који то желите и на начин ЈА донт давати те исте бенефиције Аныуаы имам корак по корак водич на мојој страници овог ако требате било коју додатну помоћмыПЦбуилд.пицзо.цом / (24) дуалмониторс лозинка пете21
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дуал-канални РАМ питање ... | Мр77 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 6 октобар 2008 09:03 |
| Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице | Десертфисх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 12:43 |
| Дуал Монитор Софтуаре | схроомо | Мултимедија и кодеци | 3 | 6 децембар 2007 11:28 |
| Двоструки канал овна питање | мертон123 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 2 аугуст 2007 12:05 |
| Дуал монитор проблем | кнекскид | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 19 мај 2007 06:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |