![]() |
|
| |||
| |||
| Sohbet Noel bir ben yeni bir monitör alma 15 "ve sadece 1024 * 768 lol destekler. Benim grafik kartı bir VGA portu ve DVI bağlantı noktası (bu 1 sahip VGA ATM üzerinde) ve 2 monitör aynı anda çalışıyor olması veya onu 2 farklı arabirimler olmak beni sorunlara neden miyim bakalım? |
|
| |||
| |||
| Hayır, sen iyi orada olması, bir fark yaratmak shouldn't gerektiğini, bu bağlıdır Mayıs grafik kartı olsa. |
|
| |||
| |||
| bu aslında çift monitör yanıt kullanılan vardir bir: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Duruma göre değişir. Eğer iyi çalışır aynı zamanda evet at sinyali grafik kartı olacak çıkışı her iki tür. Hangi grafik kartı var?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak yukarıda söyledi ancak bir dualhead2go Splitter satın alabilirsiniz ama muhtemelen daha iyi bir kart satın almak daha ucuz olacağını tüm grafik kartına bağlı
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bütün bildiğim onun kartı hakkındaki 256 meg, PCI-E ve sanırım ATi. Değil diğer bitleri ama emin kart fiyata emin değilim .. sadece £ 25 ish eğer doğru hatırlıyorum oldu Sen aftershock modeli numaraları var mı? |
|
| |||
| |||
| kartı ATI Radeon HD 2400 Pro olduğunu ve 1 arabirimi ama bir VGA ve DVI arayüzü sahip olan insanlar için bu olmalıydı o dualhead2go bakarak gelen |
|
| |||
| |||
| BAĞLANIN Yani evet! Alıntı:
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben çift monitör kullandım ve aynı kurulumunuzda gibi .. istiyorum ve Evet. XP Pro ve Vista çift monitör de bu gitmek için izlenmesi için DVI bağlantı noktası ve iyi bir bağlayıcı gerekir :-) destekler için cheapist yoludur çift eğer) size yaklaşık 200 £ için £ 300 maliyetli bir (dualhead2go kullanarak yolda gitmek istedim! Bu size ve istediğim gibi i yapmak gibi yapıyorum zaten aynı avantajlar sağlar Eğer daha fazla yardıma ihtiyacım var bu benim sitede adım kılavuz ile bir adım varmyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors şifre pete21 olduğunu
![]() |
|
| Bookmarks |