![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| І. М. Одержання нового монітора на Різдво один у мене є 15 "і підтримує тільки 1024 * 768 LOL. Моя відеокарта має порт VGA і DVI порту (це 1 на VGA атм) Чи зможу я мати 2 відстежує дії запущених в той же час або він перебуваючи на 2 різних інтерфейсів викликати у мене проблеми? |
|
| |||
| |||
| Ні, ви повинні бути Добре там, shouldn't змінити ситуацію, вона може залежати від відеокарти, хоча. |
|
| |||
| |||
| може хтось, що фактично використали подвійний відповісти моніторів: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це залежить від обставин. Якщо ваша відеокарта буде виводити обидва типи сигналу в той же час Так, це буде чудово працювати. Яка відеокарта у вас є?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як було сказано вище все залежить від вашої відеокарти, хоча ви можете купити dualhead2go спліттер, але ймовірно, було б дешевше купити кращу карту
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| все, що я знаю про його карти є її Мега 256, PCI-E, і я думаю ATi. Чи не знаєте, інші біт, але ця карта була тільки близько £ 25 ISH, якщо я правильно пам'ятаю, за цією ціною я не впевнений .. Ви отримали номери моделей Aftershock? |
|
| |||
| |||
| карти ATI Radeon HD 2400 Pro і з дивлячись на dualhead2go це здається для людей з 1 інтерфейс, але в мене є VGA і DVI інтерфейсом |
|
| |||
| |||
| LINK Так що, так! Цитата:
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використав двох моніторів і в той же установка, як ви хочете .. і так, можна. XP Pro і Vista підтримує двох моніторів теж :-) Вам знадобиться роз'єм для підключення до порту DVI монітора і ваша Good To Go це cheapist способом подвійної Якщо ви хотіли піти шляхом використання (dualhead2go), це буде коштувати близько £ 200 до £ 300! робити так, як ви хочете, і, як я, дає вам ті ж переваги, в будь-якому разі У мене є поетапний огляд на моєму сайті в цьому, якщо вам потрібна додаткова допомогаmyPCbuild.piczo.com / (24) dualmonitors Пароль pete21
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Dual-RAM питання каналу ... | Mr77 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 6 жовтня 2008 09:03 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Dual Monitor Software | shroomo | Мультимедіа & кодеки | 3 | 6 грудня 2007 11:28 |
| Двоканальної оперативної канал питання | merton123 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 серпня 2007 12:05 |
| Подвійна проблема контролю | knexkid | Графічні карти & Монітори | 4 | 19 травня 2007 06:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |