Dual Монитори - Резолюция Проблем Проблем
Аз тичам двойна монитори Основната ми е viewsonic VG2230wm (22 "широко) и друга viewsonic VA2012wb (20" широко). И двете от които може да работи 1680x1050. Неотдавна, когато стартирам моя компютър, на 22 "не противоречи на правилното решение и вместо maxes изложени на по-жалка 1024x768 като има предвид, че 20" няма проблеми вървят 1680x1050 - това правилата на VID карта е проблем (PNY Overclocked NVidia 8800GTX ). Текущи неизправности
След като този проблем възниква с невярно резолюция, отивам зад компютъра ми и суап DVI портове на VID карта, която обикновено се определя на проблема, но аз трябва да въведете в настройките за да се разшири и да се даде възможност за 2-ри монитор отново (досаден, но работи). Аз направих тази степен с двата DVI портове, така знам, че не е лошо DVI порт и също, защото той само се случва с този 22 ", където 20" работи добре. От тогава, аз също reformatted моя твърд диск (Vista Home 32bit) поради други проблеми, аз бях като, че просто ме накара да взема предвид степента на преформатирате. И на моя изненада, след повторно инсталиране на всички дънни платки драйвери (evga 780i SLI), видео карта шофьори, прозорец изглед актуализации, тя все още не го. Отговор (Какво мисля)
Аз наистина мисля, че просто монитора трябва да бъде заменен, но бих искал да ми заключение потвърдиха от всички вас, разбира се. Благодарим за Вашата обратна връзка и вашето време, много оценявам! |