menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Duální Monitory - Řešení problému

Reply

Thread Nástroje
Old 4.února 2009, 13:38
Nový člen skupiny

Default Duální Monitory - Řešení problému

Problém
Vedu duální monitory, můj hlavní je ViewSonic VG2230wm (22 "široký) a další ViewSonic VA2012wb (20" širokoúhlý). Oba z nich lze spustit 1680x1050. Právě, když jsem restartovat počítač se 22 "není v rozporu správné řešení a místo toho se na maxes pathetic 1024x768 vzhledem k tomu, že 20" má bez problémů běží 1680x1050 - to vylučuje vid karta je problém (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ).

Aktuální Problémy
Jakmile se tento problém s nesprávnou usnesení, já jdu za počítač a swap DVI porty na vid kartu, která se obvykle řeší problém, ale já jsem se znovu-vstupovat do nastavení a rozšíření a umožnit 2. sledovat znovu (nudné, ale funguje). I to učinil rozsáhlé jak s DVI porty tak vím, že to není špatný DVI port a také proto, že je to pouze, že se děje s 22 ", kde se 20" běží v pohodě. Od té doby jsem také přeformátovaný mého pevného disku (Vista Home 32bit) kvůli jiným problémům jsem, že mají jen mě vzít v rozsahu přeformátovat. A k mému překvapení po re-instalaci všech ovladačů základní desky (evga 780i SLI), video karty řidiče, okna průhled aktualizace, stále se to dělá.

Odpověď: (co si já myslím)
Já si myslím, že opravdu jen sledovat musí být nahrazena, ale rád bych, aby můj závěr potvrdilo vás všechny, samozřejmě. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a Váš čas, hodně!
Old 4.února 2009, 18:33
Člen Skupina

Podívejte se do své grafiky Ovladače jsou v pořádku Zkontrolujte DVI Kabely jsou stejné (shouldn't věc, ale někdy je rozdíl v rychlosti může učinit rozdíl)
Old 5.února 2009, 18:36
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal YRTNEG View Post
Podívejte se do své grafiky Ovladače jsou v pořádku Zkontrolujte DVI Kabely jsou stejné (shouldn't věc, ale někdy je rozdíl v rychlosti může učinit rozdíl)
Všechny ovladače jsou aktuální, DVI kabely se zdají být v pořádku a shodné. Přemýšlel jsem, které mohou být za dobře, ale i když DVI kabely byly problém, nebylo by zobrazující tento druh problému. A já myslím, že používá k práci v pohodě, jako je 1-2 měsíce a nic se vlastně změnilo od té doby tak jsem jen pařezy. Možná budu mít štěstí a na monitoru se skrytou záruku lol.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pomoc s Prípravné Duální Monitory nastavit? Theresonly1 Graphics Cards & Monitory 11 18. Červenec 2009 05:03
Duální monitory W / 1 VGA Port DanielAndStuff Graphics Cards & Monitory 1 15. července 2009 15:43
8800GTS Duální monitory Nápověda YRTNEG Graphics Cards & Monitory 2 19. ledna 2009 12:40
Použití dvou monitorů chefjimmy Graphics Cards & Monitory 8 12. ledna 2009 16:33
Problém s duálním monitory Mischman Graphics Cards & Monitory 20 9. září 2008 09:32
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.