![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Problém Vedu duální monitory, můj hlavní je ViewSonic VG2230wm (22 "široký) a další ViewSonic VA2012wb (20" širokoúhlý). Oba z nich lze spustit 1680x1050. Právě, když jsem restartovat počítač se 22 "není v rozporu správné řešení a místo toho se na maxes pathetic 1024x768 vzhledem k tomu, že 20" má bez problémů běží 1680x1050 - to vylučuje vid karta je problém (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ). Aktuální Problémy Jakmile se tento problém s nesprávnou usnesení, já jdu za počítač a swap DVI porty na vid kartu, která se obvykle řeší problém, ale já jsem se znovu-vstupovat do nastavení a rozšíření a umožnit 2. sledovat znovu (nudné, ale funguje). I to učinil rozsáhlé jak s DVI porty tak vím, že to není špatný DVI port a také proto, že je to pouze, že se děje s 22 ", kde se 20" běží v pohodě. Od té doby jsem také přeformátovaný mého pevného disku (Vista Home 32bit) kvůli jiným problémům jsem, že mají jen mě vzít v rozsahu přeformátovat. A k mému překvapení po re-instalaci všech ovladačů základní desky (evga 780i SLI), video karty řidiče, okna průhled aktualizace, stále se to dělá. Odpověď: (co si já myslím) Já si myslím, že opravdu jen sledovat musí být nahrazena, ale rád bych, aby můj závěr potvrdilo vás všechny, samozřejmě. Děkujeme za vaši zpětnou vazbu a Váš čas, hodně! |
|
| |||
| |||
| Podívejte se do své grafiky Ovladače jsou v pořádku Zkontrolujte DVI Kabely jsou stejné (shouldn't věc, ale někdy je rozdíl v rychlosti může učinit rozdíl) |
|
| |||
| |||
| Všechny ovladače jsou aktuální, DVI kabely se zdají být v pořádku a shodné. Přemýšlel jsem, které mohou být za dobře, ale i když DVI kabely byly problém, nebylo by zobrazující tento druh problému. A já myslím, že používá k práci v pohodě, jako je 1-2 měsíce a nic se vlastně změnilo od té doby tak jsem jen pařezy. Možná budu mít štěstí a na monitoru se skrytou záruku lol. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomoc s Prípravné Duální Monitory nastavit? | Theresonly1 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 18. Červenec 2009 05:03 |
| Duální monitory W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitory | 1 | 15. července 2009 15:43 |
| 8800GTS Duální monitory Nápověda | YRTNEG | Graphics Cards & Monitory | 2 | 19. ledna 2009 12:40 |
| Použití dvou monitorů | chefjimmy | Graphics Cards & Monitory | 8 | 12. ledna 2009 16:33 |
| Problém s duálním monitory | Mischman | Graphics Cards & Monitory | 20 | 9. září 2008 09:32 |
| Thread Nástroje | |
| |