Διπλές οθόνες - Ψήφισμα Πρόβλημα Πρόβλημα
I run διπλές οθόνες, τις βασικές μου είναι ViewSonic VG2230wm (22 "wide) και άλλο ViewSonic VA2012wb (20" wide). Και οι δύο από τις οποίες μπορεί να λειτουργεί 1680x1050. Πρόσφατα, κάθε φορά που θα επανεκκινήσετε τον υπολογιστή μου, το 22 "δεν εκτελείται το ψήφισμα σωστό και αντί maxes αναφέρονται σε μια αξιολύπητη 1024x768 ενώ η 20" δεν έχει προβλήματα λειτουργίας 1680x1050 - αυτό αποκλείει την vid κάρτα είναι το πρόβλημα (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ). Τρέχουσα Troubleshooting
Μόλις αυτό το πρόβλημα με μια λανθασμένη απόφαση, να πάω πίσω από τον υπολογιστή μου και swap DVI λιμένες για την vid κάρτα που συνήθως διορθώνει το πρόβλημα αλλά θα πρέπει να επαναλάβει τις ρυθμίσεις για να επεκταθεί και να καταστεί δυνατή η 2η παρακολουθεί εκ νέου (αλλά κουραστική έργα). Έχω κάνει αυτό σε μεγάλο βαθμό με τις δύο θύρες DVI οπότε ξέρω ότι στην ουσία δεν είναι κακό DVI λιμάνι και επίσης γιατί συμβαίνει μόνο με το ότι το 22 ", όπου το 20" τρέχει μια χαρά. Από τότε, έχω επίσης την επαναδιαμόρφωση μου σκληρό δίσκο (Vista Home 32bit) που οφείλονται σε άλλα προβλήματα που ήμουν έχοντας μόλις έκανε να λάβει αυτή την έκταση των επαναμορφοποιήσει. Και, προς μεγάλη μου έκπληξη μετά από την εγκατάσταση όλων των οδηγών της μητρικής πλακέτας (ΕΒΓΑ 780i SLI), τα προγράμματα οδήγησης κάρτας οθόνης, παράθυρο Vista ενημερώσεις, εξακολουθεί να κάνει. Απάντηση (που νομίζω)
Πραγματικά πιστεύετε ότι μόνο η οθόνη πρέπει να αντικατασταθεί, αλλά θα ήθελα να μου συμπέρασμα αυτό επιβεβαιώθηκε από όλους σας, φυσικά. Ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας και το χρόνο σας, που εκτιμούν ιδιαίτερα! |