manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Dual Monitori - Problem Resolution

Reply

Thread Tools
Old 4. veljače 2009, 13:38
Novi član grupe

Default Dual Monitori - Problem Resolution

Problem
JA trčanje dvojan monitora, da je moj glavni viewsonic VG2230wm (22 "širok) i drugi viewsonic VA2012wb (20" širok). Oba od kojih se može izvoditi 1680x1050. Nedavno, kad sam ponovno pokretanje moj računalo, 22 "ne izvoditi ispravne rezolucije i umjesto maxes out na patetičan 1024x768 dok 20" nema problema s prikazivanjem 1680x1050 - ovo su pravila Vid kartica bude problema (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ).

Trenutni Rješavanje problema
Nakon što se ovaj problem javlja kod pogrešan rezoluciji, idem iza moje računalo i swap DVI priključaka na vid karticu koja obično problem riješen, ali sam se ponovno ući u postavke produljiti i omogućiti 2. monitor opet (zamorno, ali radi). Imam ispunjavanja ovaj opsežno s obje DVI priključaka pa znam to nije loše DVI priključak i to samo zato što se događa s tom 22 ", gdje je 20" runs fine. Od tada sam također reformatted moj hard disk (vidik home 32bit) zbog drugih problema mi je što samo da me se to u mjeri u reformatizovati. I, na moje iznenađenje nakon ponovnog instaliranja drivera sve matične ploče (evga 780i SLi), video kartice vozača, prozor vidik ažuriranja, on još uvijek ne.

Odgovor (Što mislim)
JA stvarno misliti samo monitor treba biti zamijenjena ali bih želio imati moj zaključak potvrdili svi vi, naravno. Hvala za Vaše povratne informacije i Vaše vrijeme, mnogo poštovati!
Old 4. veljače 2009, 18:33
Member Group

Provjerite svoje Graphics Driveri su najnoviji Provjerite da DVI Kabeli su isti (ali ponekad bi trebao obzira na razlike u brzinama svibanj napraviti razlika)
Old 5. veljače 2009, 18:36
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by YRTNEG View Post
Provjerite svoje Graphics Driveri su najnoviji Provjerite da DVI Kabeli su isti (ali ponekad bi trebao obzira na razlike u brzinama svibanj napraviti razlika)
Svi vozači su i do sada, DVI kabeli Čini se da je u redu i identični. Sam mislio da to može biti, ali čak i ako DVI kabeli su problem, ne bi prikazivanje ove vrste problema. I mislim, da se one koriste u radu samo fino kao prije 1-2 mjeseci i ništa se stvarno promijenila od tada pa sam samo stumped. Možda ću se posreći, a monitor ima skrivene jamstvo lol.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć s Dual Monitori Kako postaviti? Theresonly1 Graphics Cards & Monitors 11 18. srpnja 2009 05:03
Dual Monitori W / 1 VGA Port DanielAndStuff Graphics Cards & Monitors 1 15. srpnja 2009 15:43
8800GTS Dual Monitori Pomoć YRTNEG Graphics Cards & Monitors 2 19 siječanj 2009 12:40
Korištenje dvostrukog monitori chefjimmy Graphics Cards & Monitors 8 12 siječanj 2009 16:33
Problem s dvojnim monitori Mischman Graphics Cards & Monitors 20 9. rujna 2008 09:32
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.