kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Dual Monitors - Állásfoglalás Probléma

Reply

Téma eszközök
Old Február 4, 2009, 13:38
Új tag Csoport

Default Dual Monitors - Állásfoglalás Probléma

Probléma
Én vezetem a kettős monitorok, a legfontosabb, hogy a ViewSonic VG2230wm (22 "széles) és egy másik VA2012wb ViewSonic (20" széles). Mindkét amely futtatható 1680x1050. Legutóbb, amikor csak újraindítani a számítógépet, a 22 "nem működik a helyes felbontást és ehelyett maxes ki a szánalmas 1024x768 mivel a 20" már nem jelent problémát futó 1680x1050 - ez kizárja az vid kártyát az a probléma (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ).

Jelenlegi Hibaelhárítás
Miután ez a probléma merül fel a helytelen állásfoglalást, megyek mögött a számítógépet és a csere DVI-portok a vid kártya, amely általában meghatározza a problémát, de van, hogy újra be beállításait, és lehetővé teheti, hogy a 2. monitor ismét (unalmas, de működik.) Én ezt széles körben mindkét DVI portok úgy tudom, hogy nem rossz DVI port, és azért is, mert csak akkor történik meg, hogy 22 ", ha a 20" fut jól. Azóta már én is újra merevlemezt (Vista Home 32bit), a másik probléma volt annak, hogy csak nekem megteszik, hogy milyen mértékben újra. És az én meglepetésem után újra telepítése minden alaplap meghajtók (evga 780i SLI), a videokártya illesztőprogramok, Windows Vista frissítések, de még mindig tart.

Válasz (Azt hiszem)
Azt hiszem, igazán csak a monitort ki kell cserélni, de azt szeretném, hogy én a következtetést erősíti meg te is, persze. Köszönöm a visszajelzést és az idő, much appreciated!
Old Február 4, 2009, 18:33
Csoport tagja

Olvassa el a grafikus meghajtók naprakész Ellenőrizzük, hogy a DVI kábelek azonos (kellet volna ügyet, de néha a különbség a sebesség tehet különbséget)
Old Február 5, 2009, 18:36
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by YRTNEG View Post
Olvassa el a grafikus meghajtók naprakész Ellenőrizzük, hogy a DVI kábelek azonos (kellet volna ügyet, de néha a különbség a sebesség tehet különbséget)
Minden járművezetők naprakész, DVI kábel, úgy tűnik, hogy rendben van, és azonos. Arra gondoltam, hogy lehet úgy is, de még akkor is, ha a DVI kábel volt a probléma, hogy nem jelenik meg ez a kiállítás. És azt jelenti, hogy használják, hogy csak finom, mint 1-2 hónappal ezelőtt, és semmi nem változott azóta így Én csak stumped. Talán szerencsénk lesz, és a monitor egy rejtett garancia lol.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség a Getting Dual monitor beállítása? Theresonly1 Grafikus kártyák és monitorok 11 18. július 2009 05:03
Dual Monitors W / 1 VGA port DanielAndStuff Grafikus kártyák és monitorok 1 15. július 2009 15:43
8800GTS Dual Monitors Segítség YRTNEG Grafikus kártyák és monitorok 2 19. január 2009 12:40
Using dual monitorok chefjimmy Grafikus kártyák és monitorok 8 12. január 2009 16:33
Probléma a dual monitorok Mischman Grafikus kártyák és monitorok 20 9. Szeptember 2008 09:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.