Dual Monitors - פתרון בעיות בעיה
אני מפעיל כפולה צגים, אזור הראשי להיות viewsonic VG2230wm (22 "רחב) ועוד viewsonic VA2012wb (20" רחב). שתי שיכולה לרוץ 1680x1050. לאחרונה, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב שלי, של 22 "אינו מפעיל את הפתרון הנכון ובמקום maxes לצאת בכל פתטי 1024x768 בעוד 20" אין שום בעיות לרוץ 1680x1050 - זה הכללים את כרטיס vid להיות הבעיה (PNY Overclocked nvidia 8800GTX ). פתרון בעיות נוכחי
ברגע זה arises בעיה עם ההחלטה לא נכונה, אני הולך מאחורי להחליף את המחשב שלי ואת יציאות DVI על הכרטיס vid אשר בדרך כלל פותר את הבעיה אבל אני צריך להזין מחדש לתוך הגדרות כדי להרחיב ולאפשר 2 לפקח שוב (משעמם אבל עובד). עשיתי את זה בהרחבה עם שתי יציאות DVI אז אני יודע שזה לא רע יציאת DVI וגם כי זה קורה רק עם 22 ", שבו 20" פועל היטב. מאז, אני כבר reformatted גם את הכונן הקשיח (Vista Home 32bit) בשל בעיות נוספות שאני נתקל זה רק גרם לי לקחת את זה כדי לאתחל מחדש את היקף. כמו כן, להפתעתי לאחר התקנה מחדש של לוח האם כל מנהלי ההתקנים (evga 780i SLI), את מנהלי ההתקן של כרטיס המסך, חלון Vista עדכונים, זה עדיין עושה את זה. תשובה (מה שאני חושב)
אני באמת חושב רק על צג צריך להיות מוחלף, אבל אני רוצה את המסקנה reaffirmed ידי לך הכל, כמובן. תודה על המשוב שלך ואת הזמן, הרבה appreciated! |