![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Problema Paleisti dviejų monitorių, mano pagrindiniai yra ViewSonic VG2230wm (22 "pločio), o kitas ViewSonic VA2012wb (20" wide). Kurie abu gali veikti 1680x1050. Pastaruoju metu, kai aš iš naujo savo kompiuterį, 22 "neveikia tinkamai rezoliucija ir vietoj maxes dėmesį ne apgailėtinus 1024x768 kadangi 20", nėra problemų rodyti 1680x1050 - tai atmeta vid kortelė yra problema (PNY Overclocked nVidia 8800GTX ). Dabartinis Trikčių Kai ši problema iškyla su neteisingas rezoliucijos, aš einu už mano kompiuterį ir apsikeitimo DVI prievadai vid kortelę, kurią paprastai išsprendžia problemą, bet aš iš naujo įvesti į parametrus, norėdami išplėsti ir sudaryti galimybę stebėti 2. kartą (sunkus, bet veikia). Aš padariau tai plačiai ir su DVI uostų todėl žinau, tai nėra blogai DVI uostas ir todėl, kad tai atsitiks tik su 22 ", kur 20" veikia puikiai. Nuo tada, aš taip pat pertvarkė savo kietąjį diską (Vista 32bit) dėl kitų problemų, buvau atsižvelgęs, kad tik mane imtis jį performatuoti mastu. Ir, mano nuostabai, po to iš naujo įdiegti visus plokštės tvarkykles (EVGA 780i SLI), vaizdo plokštės tvarkykles, langas Vista atnaujinimus, vis tiek ji. Atsakymas (Kas manau) Aš tikrai manau, tik stebėti reikia pakeisti, bet aš norėčiau, kad mano išvada patvirtinta jūs visi, žinoma. Dėkojame už jūsų atsiliepimus ir savo laiką, Much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Patikrinkite savo vaizdo tvarkyklės yra atnaujinti Patikrinkite, DVI kabeliai yra tas pats (shouldn't dalykas, bet kartais ir greičio skirtumo gali daryti skirtumą) |
|
| |||
| |||
| Visi vairuotojai iki datos, DVI kabeliai, atrodo, bus gerai ir vienodi. Aš galvojau, kad gali būti tai, kaip gerai, bet net jei DVI kabeliai buvo problema, bet ji neturėtų būti rodomas šis klausimas tipo. Ir aš turiu galvoje, jis naudojamas darbe visai gerai, kaip 1-2 mėnesius prieš ir niekas tikrai pasikeitė nuo tada, kad aš tiesiog stumped. Maybe I'll get lucky ir monitorius paslėpti garantija lol. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba Pirmieji dviejų monitorių sukurta? | Theresonly1 | Graphics Cards & Monitoriai | 11 | 18 liepa 2009 05:03 |
| Dual Monitoriai W / 1 VGA Port | DanielAndStuff | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 15 liepa 2009 15:43 |
| 8800GTS Dual Monitoriai Pagalba | YRTNEG | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 19 sausis 2009 12:40 |
| Naudojant dviejų monitorių | chefjimmy | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 12 sausis 2009 16:33 |
| Problema su dviejų monitorių | Mischman | Graphics Cards & Monitoriai | 20 | 9 rugsėjis 2008 09:32 |
| Temos įrankiai | |
| |